falco x Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2006 İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Bu klip pcmde var . Gerçekten çok güzel gözlerim dolmuştu ama ağlamadım Ayrıca şarkıda çok hoş. Teşekkürler paylaşımın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 evet çok güzel insanın ruhunu okşayan hoş göruntu ve müzik. beğenmenize sevindim TEŞEKKÜRLER Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DaRkLaDy Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ewet bu ağladıım ilk klipti...tekrar izleme şansım oldu sayende..emeğine sağlık...teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azra Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 çok süper bir klip ben ilk defa izledim ama başa alıp tekrar tekrar izliyorum kelimelerle bile anlatılcak bişey diğil ya süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ya bu klip bende uzun zamandan belli vardı ama hiç izlememiştim bi ara izleyim bari bukadar güzel madem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Geçen yıl bir forumda izlemiştim gerçekten duygulandım ve gene izledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 klip güzelmiş ama okadar duygulanacak bişe göremedim ben.bende bi terslik var sanırım ama sonuçta suan kimsenin böyle bişeyi yapacagınıda zannetmiyorum belkide onuın için çok etkilenmemişimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Görsel açı meselesi diyelim saygı duyarım Bişi sorcaktım çalan mp nin adını bilen varmı , çok hoşuma gitdi akşamları iyi giderdi gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vedatermis Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 gerçekten çok güzel belkide hayatımda seyrettiğim en iyi klip diyebilirim bu devirde butür aşklar ender rastlanır izlerken birkaç damla yaş kaydı gözümden saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 klip cok etkileyici ve son derece duygusal.paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 çok güzel ya böyle bişey olamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 belkide artık böyle şeyler yok die, özlediğimiz, imrendiğimiz görüntüler olduğu için duygulanmışızdır... yoksa nerde o erkeklerrrrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 çok güzel hele ki benim gibi duygusal birisi dinleyip izleyince Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 çok etkilendim ya,saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ALINTI(bolsoru @ 11 10 2006, 19:10 ) 17081[/snapback] Görsel açı meselesi diyelim saygı duyarım Bişi sorcaktım çalan mp nin adını bilen varmı , çok hoşuma gitdi akşamları iyi giderdi gerçekten [/b] sarkının adını soruyosan bende {kiss-because i am a girl} olarak geçiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eylemmm Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 ben bu klibi izledim süper bişeyy ya harbiden süper ya insan sevdiği için yapar hakketen bazı şeyleri bu klibi sevgilimede izlettim bana dediki ben senin için gözlerimi değil canımı bile veririm ahahahhah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 çok güzel bir klip paylaşım için saoll agladımmm:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 ya off neden bu kadr kötü son olmak zorunda ..duygularım depreşti yine:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 mayıstım kaldım yaf adam aynı ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 eskı türk filmi tadında:) saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 yav bu kızda amma sakarmış kimin başına gelir ki bu kadarı.Ama güleyimmi ağlayayımmı bilemediğim bir sondu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.