Jump to content

Romantik Aşk Klibi

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Bu klip pcmde var . Gerçekten çok güzel gözlerim dolmuştu ama ağlamadım :biggrin::biggrin:

Ayrıca şarkıda çok hoş.

Teşekkürler paylaşımın için.

Yanıtlama zamanı:

evet çok güzel insanın ruhunu okşayan hoş göruntu ve müzik. beğenmenize sevindim TEŞEKKÜRLER

Yanıtlama zamanı:

ewet bu ağladıım ilk klipti...tekrar izleme şansım oldu sayende..emeğine sağlık...teşekkürler.. :)

Yanıtlama zamanı:

çok süper bir klip ben ilk defa izledim ama başa alıp tekrar tekrar izliyorum kelimelerle bile anlatılcak bişey diğil ya süper :clapping:

Yanıtlama zamanı:

ya bu klip bende uzun zamandan belli vardı ama hiç izlememiştim bi ara izleyim bari bukadar güzel madem.

Yanıtlama zamanı:

klip güzelmiş ama okadar duygulanacak bişe göremedim ben.bende bi terslik var sanırım ama sonuçta suan kimsenin böyle bişeyi yapacagınıda zannetmiyorum belkide onuın için çok etkilenmemişimdir

Yanıtlama zamanı:

Görsel açı meselesi diyelim saygı duyarım :)

Bişi sorcaktım çalan mp nin adını bilen varmı , çok hoşuma gitdi akşamları iyi giderdi gerçekten :)

Yanıtlama zamanı:

gerçekten çok güzel belkide hayatımda seyrettiğim en iyi klip diyebilirim bu devirde butür aşklar ender rastlanır izlerken birkaç damla yaş kaydı gözümden saol paylaşım için

Yanıtlama zamanı:

belkide artık böyle şeyler yok die, özlediğimiz, imrendiğimiz görüntüler olduğu için duygulanmışızdır... yoksa nerde o erkeklerrrrr :cool::cray:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(bolsoru @ 11 10 2006, 19:10 ) 17081[/snapback]

Görsel açı meselesi diyelim saygı duyarım :)

Bişi sorcaktım çalan mp nin adını bilen varmı , çok hoşuma gitdi akşamları iyi giderdi gerçekten :)
[/b]

sarkının adını soruyosan bende {kiss-because i am a girl} olarak geçiyo
Yanıtlama zamanı:

:D ben bu klibi izledim süper bişeyy ya harbiden süper :D

ya insan sevdiği için yapar hakketen bazı şeyleri :D

bu klibi sevgilimede izlettim bana dediki :D ben senin için gözlerimi değil canımı bile veririm :D

ahahahhah

Yanıtlama zamanı:

yav bu kızda amma sakarmış kimin başına gelir ki bu kadarı.Ama güleyimmi ağlayayımmı bilemediğim bir sondu.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...