boogee Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir... Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur... innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır... hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir... keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der... hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir... HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir... kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz.. haaah-hah-hah-hah: kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır... hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür... zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi... muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür. euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir pohuahahaha:geberdim patladım manasında nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 alemsin ya okurkken gülme krizine girdim....... bende tuhaf gülenlerdenim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi... muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür. bittim gülmekten yaaa ama benim ki hangisine giriyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi... muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür. bittim gülmekten yaaa ama benim ki hangisine giriyo sen hep gulde nasıl gulmek istersen gul;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bu cevaba sade bi gülümseme gider cold..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 evet sevgisu bi tebessüm o bunu hakediyoo;) :)tşk ederim boogeecim sende öle hep gül;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bende güleyim bari...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bende güleyim bari...... sen hep gulllllllll hic susmadan gul hatta:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 kendi kendine gelin güvey olan anca benim işte...... saolasın,sende,cold da herkes gülümsesin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Noluyor,herkes gülüyor burada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 ahah hepSi cok qüzeL olmus ama ehi ehi ayRı ßi hoSuma qitti eLLerine sağLk boogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ace of Spades Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 hhıh süpermiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 benım gulme seklımm yoq:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Ben gülmiim yav,iğrencim hakkaten:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Ben gülmiim yav,iğrencim hakkaten:( canımsın nen... sana gülmek yakışıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Şişt üstümdeki iki vatandaş,yiyorsa bir gülmeyin bakın neler yapıyorum.(Evet,doğru tahmin bu bir tehdittir:D:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/6426-bana-gulusunu-soyle-sana-kim-oldugunu-soyliyeyim.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lou salome Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 euhe ehüeehüe yi genelde kıs kıs güldüğümü göstermek için kullanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 (hihihi) bunun analizini,nide yaparmisiniz ltf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ace of Spades Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Ben gülmiim yav,iğrencim hakkaten:( olurmu ya:wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 :Dbunları okurken güldüm hangisine benzio die gülüşümpuhahahha:rofl:buna benziomuş Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir:Dinş da fazla ilkelleşmem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 çok hoşş ya çok güzel paylaşım olmuş saol:D:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında... hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir... nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında şimdi efendim bu alıntı yaptığım türler bende mevcut ve üstüne birde; hımmssnsnndnklldfkbafklş türünde anlaşılmaz sesle çıkartarak güldüğümde oluyor.. şimdi efendim, benim hoca efendimize sormak istediğim soru şu; sevgili bugu hoca efendi; ben hangi türe giriyorum:D benim girdiğim bir tür var mı...mevcut mu?... bu sorulara açıklık getirirse hoca efendimiz çok seviniceğim ve bütün türlerde güleceğim.... bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 bide asdadasdad diye gülenler var hep merak etmişimdir onlar nasıl bi gruba giriyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 for başlık = ehüehüehü asdfghjasdfghjk diye gülerim ben. huyum kurusun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.