Jump to content

Gulme seklinden kisilik analizi:))

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir...

Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...

innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır...

hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir...

keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...

hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir...

HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...

kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..

haaah-hah-hah-hah: kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...

hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...

zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...

muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.

euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir

pohuahahaha:geberdim patladım manasında

nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında

ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında

muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında

Yanıtlama zamanı:

zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...

:rofl:

bittim gülmekten yaaa ama benim ki hangisine giriyo :D

Yanıtlama zamanı:

bittim gülmekten yaaa ama benim ki hangisine giriyo :D

sen hep gulde nasıl gulmek istersen gul;)

Yanıtlama zamanı:

evet sevgisu bi tebessüm o bunu hakediyoo;)

:)tşk ederim boogeecim sende öle hep gül;)

Yanıtlama zamanı:

kendi kendine gelin güvey olan anca benim işte......

saolasın,sende,cold da herkes gülümsesin....:)

Yanıtlama zamanı:

Şişt üstümdeki iki vatandaş,yiyorsa bir gülmeyin bakın neler yapıyorum.(Evet,doğru tahmin bu bir tehdittir:D:D)

Yanıtlama zamanı:

:Dbunları okurken güldüm hangisine benzio die gülüşümpuhahahha:rofl:buna benziomuş Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir:Dinş da fazla ilkelleşmem:D

Yanıtlama zamanı:

muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında...

hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir...

nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında

ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında

şimdi efendim bu alıntı yaptığım türler bende mevcut ve üstüne birde;

hımmssnsnndnklldfkbafklş türünde anlaşılmaz sesle çıkartarak güldüğümde oluyor.. şimdi efendim, benim hoca efendimize sormak istediğim soru şu;

sevgili bugu hoca efendi; ben hangi türe giriyorum:D benim girdiğim bir tür var mı...mevcut mu?...

bu sorulara açıklık getirirse hoca efendimiz çok seviniceğim ve bütün türlerde güleceğim.... bekliyorum...

Yanıtlama zamanı:

bide asdadasdad diye gülenler var hep merak etmişimdir onlar nasıl bi gruba giriyo :blink:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...