Parapsikolog Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 konu açık benim son sözüm görüşmemek üzere olurdu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 oldu baba.bu eziminiz durmaz artık buralarda gider arkasınada bakmaz birdaha.hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 BAN'a damı yaaaa:( 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 haftaya aynı gün aynı saatte buluşmak üzere:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Elveda tüm hayranlarım :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 su ana kadar yapılan her sey için tsk eder saygı ve sevgilerimi sunarım! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 "Dönüşüm muhteşem olacak" diye başlayan ve, - Bir zamanlar forumlardan uzaklaştırılan, "fakir"; ama "gururlu" bir genç vardı. Hatırladın mı? - Yoo - Peki, "cimri" genci hatırladın mı? diye devam eden "akla zarar" replikler olmazdı herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 buda gelir..buda geçer.. banlama...!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 yIkILmadım ayaktayım yeni üyeLik aÇmaya hazıırım ahah :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 "Gitmeden önce 5 konuda daha yorum yapmak istiy--" 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 abi bişey söyleyebilir miyim???(bkz.latif doğan'a yapılan kaçırma şakası) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 paylaşımlarımıda alır giderimm artık burada duramam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Oyun bitti,ışıklarımı söndürdüler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 http://img57.yukle.tc/images/1993bagisla_ss.jpg noranın gözlerinin içine uzun uzun bakardım ve... nora dünyada 6.763.978.124 kişi varken neden ben? derdim neden? evrenin sonu bile yok ve hergün genişlerken, sen neden bu konuda genişlemiyor ve şu hint fakirini üzüyorsun derdim.. norada bana bak izu sen aslında iyi bir üyesin, hatta seni tavşanlar yesin derdi... ve ben aynı frekansta yayınıma devam ederdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 kralsın saygılar derdim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bende yedim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Banımı acmanız için 3 saniye veriyorum her gecen saniye vucudunuzda ki delik sayısını arttıracak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
donjose Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 biraz daha ışık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 gelen gıdenı aratırmıs :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bb.. .. (tabi yine mesaj kisa der beni sinir ederdi ..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 ban'dıra ban'dıra ye beni hiç doyamazsın tadıma 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 beni banlayan mod.a ''kimler geldi kimler geçti..''adlı duygu koması yaşatan şarkıyı hediye ediyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ban'dıra ban'dıra ye beni hiç doyamazsın tadıma banmak ilgili bisiler demeyi ben de dusunmustum ama.. .. boylesi aklima gelen kadar iki uc tane account banlatirdim heralde.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 urumhamatahayili daha önce güzel bir moderatörde bir cahiilik edip banlamıştı günler sonra gazetede öyle bir haber çıktı: 'bir sitenin güzel moderöteri bilinmeyen bir sebepten ötürü pc başında ölü bulundu yetkililer henüz bir açıklamada bulunmadı ' http://img179.imageshack.us/img179/4040/82322rp1ht3je1.jpg yine görüşeceğiz sevgili mod 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 hasip nasip meselesi bu işler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.