MALCOLMX Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Nihat Genç'e de, sana da teşekkürler MalcolmX. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Eyvallah ben teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Ellerine sağlık... Bu adamı çok seviyorum ben, özellikle de her konuşmasını yurttan manzaralar anlatarak ama içten, severek, titreyerek anlatarak bitirmesini seviyorum. Memleketin en ufak, en kuytu parçasına ya da özelliğine bile duyduğu sevgiyi insanın boğazına düğümleyip ağlatıyor resmen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 paylasım ıcın tsk malcol gercekten guzel bi video! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.