IsOLe Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2007 inSan alsa ßile yemeye kıyamaz ya CHOCOPOLOGIE 2,600 $ http://img525.imageshack.us/img525/558/579060nb8.png NOKA 854 $ http://img73.imageshack.us/img73/7227/579061tr0.png DELAFEE 504 $ http://img186.imageshack.us/img186/5008/579062vd6.png RICHART 120 $ http://img525.imageshack.us/img525/5283/579063za7.png GODIVA 117 $ http://img525.imageshack.us/img525/8978/579064pc0.png 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 tamamdır benım gönlume gıden yol bulunmustur:p tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 nee ayol bu çikolatalar böyleyse farbrikasının hisse senetlerini düşünemiyorum:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yaso Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bu cıkolataları alanlar acaba yerken ne hıssedıyorlardır.ben alsam kesınlıkle karsısına gecıp seyrederım kıyamam yemeye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Gayette yerim yani:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 valla onlara verıcegım para ya normal çikolata fılan alır yanına bı de vıskı cekerım :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 valla benim dişim ağrıyor. istesemde yiyemem zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 1 numara çok sexi duruyo walla, tadını bile canlandırdım şu an eriyo ağzımda:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 godiva'yi ve noka'yi bedava dagitsalar almam.. .. ama digerleri.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 mmmm tam benlikmiş beee ver bakiim hepsinden birer kutu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Önce paraLarı qöreLm victoria ahah 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 hem bu kadar para vercem hemde yemicem..deli gibi yerim hemde ne yemicem:) 2600$ benim bogazımdan dahamı degerli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 artık ''tek taş pırlanta alın ..sevdiğiniz köleniz olsun'' kuyumcu zihniyeti değişti:) yaşasın yeni pırlanta-pardon çikolata-lar:D diyelim ki bu pahalı çikolataları aldık ve sevdiğimize hediye edeceğiz..lakin ortada ufacık bi sorun var...çikolatalar erimiş!! gel de çıkın işin içinden:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 yemede yanında yat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 artık ''tek taş pırlanta alın ..sevdiğiniz köleniz olsun'' kuyumcu zihniyeti değişti:) yaşasın yeni pırlanta-pardon çikolata-lar:D diyelim ki bu pahalı çikolataları aldık ve sevdiğimize hediye edeceğiz..lakin ortada ufacık bi sorun var...çikolatalar erimiş!! gel de çıkın işin içinden:) hayatim.. uzun zamandir bu ani bekliyorum.. sanirim artik zamani geldi.. (diz coker.. kutu acilir.. ..) bi buzdolabi alsak ha? .. baksana eriyolar cok pis ya.. di mi?.. ama.. ama sen niye gittin ki simdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Bu fiyata bu çukulataları alırsam ben direkt olarak çerçeveletip duvara asardım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 hepsi ayrı güzel ama yaaa paralar feda olsun:) olmayınca bu kadar kolay konuşmak doğal:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 hiç farketmez..öle bi yerimkiiiiiiiiiiiiiiiii ohhh:p:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 bu çikolatayı alırsam eğer karşısına geçip rakı içerim dertten. ya bunları tane ile mi satıyorlar kutusu mu bu kadar acaba??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 süper hele sondna 2.ler şeker krizimin tutmasını sağladılar nese bayramda eve çukalata geitircekeler oturup bitiririm:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ilk cikolataya hiç emek harcamamışlar anlaşılan.göktaşına benziyor:D:D tadı nasıl acaba? ilginc gercekten:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 bu çikolatayı alırsam eğer karşısına geçip rakı içerim dertten. ya bunları tane ile mi satıyorlar kutusu mu bu kadar acaba??? kutusu die ßiliorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 tanrım çukulata diil şaeser..konu mankeni gibi koyarım bi köşeye:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 onları zaten ancak köşeye koyabilirsin valla bu fiyata aldıktan sonra ölsem yiyemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 bence onları alabilecek maddi refaha erdiğinde afiyetle yersin şaman:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.