losteirosss Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2007 Feridun Düzağaç (Lavinya) YouTube - Feridun Düzağaç (Lavinya) Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım Depresyondayım Feridun Düzağaç Alev Alev YouTube - Feridun DüzaÄaç Alev Alev Feridun Düzağaç - Deli FERİDUN DÜZAĞAÇ- FD Feridun Düzağaç Boş Ders Şarkısı YouTube - Feridun DüzaÄaç BoÅ Ders Åarkısı FERİDUN DÜZAĞAÇ- CUMARTESİ Feridun Düzağaç - Aşkın E Hali (1998) YouTube - Feridun DüzaÄaç - AÅkın E Hali (1998) Feridun Düzağaç Lavinya (Canlı) YouTube - Feridun DüzaÄaç Lavinya Canlı Feridun Düzağaç (Beyaz) YouTube - Feridun DüzaÄaç (Beyaz) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darklight Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Unut Beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Söz Ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 videolar için teşekkürler bende size Ferudun Düzağacın lisedeki yıllarını takdim edim:D Ferudun Düzağacın Adanalı olduğunu biiliyorsunuzdur bu resimde Ferudun Düzağacın Adana Borsa Lisesindeki hali we arkadaşlarının yorumu ... http://img257.imageshack.us/img257/2263/ferudundzaari8.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Dünya düzgünü adam. Ara sıra Bozcaada'yı biraz olsun bırakıp Beyoğlu'ya da dönmesi beklenen adam. Klipler için teşekkürler! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Beni Bırakma belki korkuları hayallerimiz boğar.... http://www.youtube.com/watch?v=wHsmoLr-16w&feature=related Sana gelsin... gizliden mesaj gönderiyordum Sana diyerek ama açık ettim kendimi şu an -------------------- ve beğenmene sevindim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2008 Feridun düzağacın ayrı bir havası var ya ben bu adamı dinleyince bi garip oluyorum (aşka geliyorum) özellikle son videosu "Beni Bırakma" gerçekte çok güzel olmuş (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hZguunC9uXY İçimde kalbimi unuttum İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine Ama yalanlar Bana baktığın gibi aynaya bak Yağmuru sapladın içime tam kurumuş ölüyorken Ansızın gelecek gibisin Gözlerinde çocuk kaygılar Tam beni sevecek gibisin Ani bir yağmur Mevsim ilkbahar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.