maybe Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2007 Arkadaşlar; Dün tv de bir programda birçocuk Barış Manço olduğunu iddia etmiş.İzleyen varsa programı anlatabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 mussolini de benim diyordum ama dinleyen yok merak ettim izleyen var mı essahtan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 he az önce gördüm cocuk dogmadan önce annesiyle babası rüyasında görmüs ailesine dönmek icin gelmis tekrar dünyaya sacmalık yani cocukta diyor ben barısmancoyum diye ailece sıyırmıslar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Ben göz ucuyla izledim. Antakya'lı bir çocuk Barış Manço olduğunu iddia ediyor ve Manço'nun mahallesinde, evinde gezinirken çeşitli detaylar hakkında konuşuyordu. Örneğin Manço'nun 4x4ünü nereye nasıl park ettiğini anlatıyordu falan... Bana çok ilginç gelmedi doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 bende izledim evi piyanoyu jeep i gösterdide ama komşularını tanımadı nedense Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Programa pek ilgi olmadığı için yapılmış bir denemdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greenday Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 saçmalık ya..bncede ailece sıyırmışlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 program flash daysa şüphesiz inanmamak lasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 izlemedim ama anlattıklarınıza göre saçma..bi arada hasan mermerci çıkmıştı sahte peygamber:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 yaw bu sahte peygambercilikte iyi para var tv mv ye çıkıyon götürüon paraları ... ben mussoliniin reenkarne haliyyim nhahahhaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 saçmalık ya..bncede ailece sıyırmışlar.. bence ailece sıyırma değil de,, ailece uyanık diye biliriz. ayıptır bir kaç kişi inanırda, bunlarda talihlerine kavuşurlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 izlemedim ama anlattıklarınıza göre saçma..bi arada hasan mermerci çıkmıştı sahte peygamber:D:D mezarcı olmasın o =D ama o zaman tırsıodum o adamdan ben muha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 izledm bnde ilginç bi okadarda komikti:) dün bi pedagog ta açıklama yaptı tamamen ailesinin barış manço ya aşırı hayranlığı yüzündenmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 sallama gibi geldi banada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ßen izLedim dün işte modanın merkezine inioLar ßarış Manço'nun evini ßul diolar ve çocuk ßuluyo sonra evdeki ßahçeyi ßöLümLeri feLan anLatıo sonradan ßi yere doru gidiyo kameRaLarda aRkasından ßarış Mançonun jeep'ini ßuluyo ßu ßenim aRaßam tekeri patLaktı diyo OrdakiLer şaşırıyo vs. ahah saçmalık taßiki ya ama çocuğun gözleri felan bi acaip yani saçmada olsa biraz bişi war gißi çocukta . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yaso Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ben ızledım.cocuğun ne olduğunu arif verımlı (bakırkoy ruh ve sınır hastalıkları hastanesi eskı bashekımı)yorumu yaptı.kısaca boyle bır sey olamaz bu cocuğa aile tarafından bır seyler empoze edılmıstır.psikolojık bozukluktur dedi.işin ehli bu konuya son sozu soyledı.ama ben en cok lale manco benım esım.doğukan batıkan benım cocuğum dedığı zaman gulmekten kendımı alamadım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 hmm evet bende ızledım bugun 4 kardeslermıs spıker ısımlerı sayıyo savaş manco dedı evet abım dedı celık manco oyle bırını hatırlamıyorum dedı ılgınctı yanı dort kardesler 2sını hatırlıyo bırısını hatırlamıyor o jeep bulma evı bulma hıkayesıde tamamen setup Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 dun bende izledım programı ama cocuk bi garıptı izleyen arkadaslar cocu:ermm:gun uslubunada dıkkat ettıyseler konusmasına falan tıpkı onun gıbı konusuyodu ve hızlı konusuyodu gozlerıde bi garıptı cok agır bakıyodu belkı sacmalık belkıde degıl bilemeyız ama eger gercekse reakarnasyon mudur acabada dedırtıyo...... inanması guc ama neden olmasın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 bende bu gün bi magazin programında gördüm çok fazla bakmadım ama saçma geldi sanki kurgu gibiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 valla size bişiy diyimmi ben ölsem yeniden gelsem tekrar döndüğümü ve benim eski ben olduğumu anlatmak için çırpınır bütün ayrıntıları ile anlatırdım eski kimsenin bilemeyeceği özel anılarımı anlatırdım yada buna benzer özel şeyleri ama çocuk birşey söyleyemedi ezberletilmiş 2 kelime konuştu sonrada önceden babası tarafından gösterilmiş eve gitti ordada bi kaç minik ayrıntı öğretmişler bunları söyledi birde spikerin boş yere abartmaları eklendi yani tam bir saçmalıkdı çocukda malın teki kıl oldum zaten bu tip şeyler saçma real karmasyon yoktur bu dünyadan ayrılan bir ruh birdaha dönmiyecektir bu tip inançlar eskiden dinler gelmeden önce inanılan şeylerdi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 dun bende izledım programı ama cocuk bi garıptı izleyen arkadaslar cocu:ermm:gun uslubunada dıkkat ettıyseler konusmasına falan tıpkı onun gıbı konusuyodu ve hızlı konusuyodu gozlerıde bi garıptı cok agır bakıyodu belkı sacmalık belkıde degıl bilemeyız ama eger gercekse reakarnasyon mudur acabada dedırtıyo...... inanması guc ama neden olmasın? bencede katılıyorum şu an bu sitede en zor inanan insanlardan biriyim ama en azından ön yargıyla yaklaşmamak lazım....bu konuda yorum yapılması çok zor çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 dün izledim o programı cok saçma geldi bana palavra bence barıs mançoya saygısızlık. ayrietten o programdada 'ajda pekkan vodoo buyucusuymüş' die bi baslıkda gordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 çocuğa resmen ezber yaptırmışlar Barış Manço nun kemikleri sızlıyordur heraslde ayrıvca çoocuğa bi programda soru sordular zavallıcağız şaşırdı direk babasına bi bakış attı hadi yalan atıyosunuzda bu kadar kalitesiz olmayın be kardeşimmmm.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Saçmalık,anlamsız bi kurgu...Bide programa konuk mu etmişler bunları Gerçi burası Türkiye,dikkat çeksinde gerçekliği mühim değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Bakın Ruhlar Obur dunyaya Zıncırle baglıdır dıye duydum kacması ımkansız bu velet yalan soyluyor sacmalık senaryo yanı mıllet ızlesın dıye yapılıyor o veledı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.