luciin Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2007 Duymak İstiyorum - Cemali Renksiz hayaller dolu, dökülen gözyaşlarım Ezikliği kalbimde, yaşanmış tüm aşkların Tüm acı anıları, bana bırakıp gitme Beni bana ver artik, peşinden sürükleme Duymak istiyorum, duymak istiyorum Kalbimde ruhunu, duymak istiyorum Görmek istiyorum, görmek istiyorum Gözünde gözümü, görmek istiyorum İncitme kalbimi, bırakıp gitme Sana kendimi verdim, beni yok etme Ne olur suskun durma, birşeyler söyle Karanlığın içinde kaybolma öyle Duyabilsem kalbini, okuyabilsem seni Sessiz feryatlarını, acı ağıtlarını Tüm haykırışlarını, hissetmek istiyorum Sana yaklaşıp sende, ölmek istiyorum Kalbimde sakladığım sana............ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 teşekkürler güzelmiş... Renksiz hayaller dolu, dökülen gözyaşlarım güzel söz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 şaşırmıyorum artık ! teşekkürler iyi deneme! dost Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 cemali güzel şarkılar yapan bir gruptu. acaba nerelerde şimdi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 cok cok cok güzel olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Duygulandım yine be.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Bir Fatih Eremci - ben ölmeden önce , iki bu parça ikisi de gerçekten çok güzel parçalar.Yani sözleri ve melodileri harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.