Guest Resureksiyon Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2007 YouTube - dert ayyy bunu mutlaka izlemelisiniz dilime dolandı bile "madem ki Türksün sisteme göster ürksün."..... Sonu şahane gururlandırmışlar sağolsunlar......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 ilginçmiş bizdeki ulan alt yazıyla farklı cevrilmiş ama uysada olur uymasada sonuna kadar izleyemedim seslere tahammül edemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Sanırım acı çekiyor bağıran arkadaş. Ötenazi istiyor... Bu düzeyli protestoların artması ve uluslararası platformda ses getirmesi dileğiyle. Yararları: 1- O zaman en azından sanatsal bağlamda "Türk'ün düşmanı çok" diyebiliriz. 2- Eurovision'a katılan ülkeler listesinden çıkarılırız belki, ki bence bu da iyi bir şeydir. 3- Turistik kisve altında ülkemizi her yaz işgal eden gavurlardan kurtuluruz. 4- Ne NATO ne BM ne AT... Oh be, kafamızı dinleriz. Çok sevdim bu çocukları. Hem yeteneksizler, hem küfürbaz. Daha ne olsun? "Madem Türk'sün Göster Ki Ürksün"den sonra "Madem Ki Ermeni'sin İstemeden Vermelisin"de buluşmak dileğiyle. Komik di mi? Komik evet... Bu gösteren Türk erkek değil kızsa yine ürkerler mi? Neden ürkerler? Cinsellikle küfürün karışması ne enteresandır...Lastik gibi, çek istediğin yöne. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Scarred sende haklısın güzel dedin hocam... başlığı accayyip komik yapmalıydım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.