Düş Sokağı Sakini Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2006 Ben yaptım bunu bakalım beğenecekmisiniz..Şiir Nazım Hikmet. Çrmberimde Gül Oya adlı dizide idam sahnesinden de hatırlayabilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 http://www.nazimhikmetran.com/images/2.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 çok güzel bi resim ve paylaşım olmuş ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 eline saglik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 cesaretin için seni de tebrik ederim.. mazallah ramazan günündeyiz.başımıza taş yağmasın sonra çok güzel ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 tisortunu bile aldım hatta yarın baska rengini alcam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ALINTI(axcd @ 11 10 2006, 19:49 ) 17097[/snapback] tisortunu bile aldım hatta yarın baska rengini alcam.. [/b] aman dikkat et de taşlamasınlar seni... ramazan günüdeyiz..mübarek gün ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Ne alaka ramazanla ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 bende anlamadım ne alakası var_?_ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alankayae Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Soylu Türkeşim Unutmak kolay mı dünya durdukça? Tavanı çöktü kutlusevdamızın; Üzerimize koyu bir isyân düştü Onurlu bir lider geçip gitti Duvarlarımıza üryan düştü Nice ağıtlar yaktık ardından... Bulutlar dalga dalga hasretinden Yankılanır Allahuekber sesleri Yürekten haykırdık şiirlerini Ağlamayın bozkurtlar; Ağlamayın asenalar; Soylu Türkeşim hep aramızda Bugün de Yarın da; Biz ülküdaşlar hep yolunda Olmasada aramızda; Bir hüzün ülkesine çakılıp kaldı adın Şimdi sen yoksun, seni düşünmek var. Canımız,kanımız,soylu liderimizssin Onur duyuyoruz seninle Türkeşim Zaferimiz mutlaktır,davamız kutsaldır Öyle bir tarih yarattık ki; Ulusumun inancına Vatanımın,bayrağımın uğruna yankılanır Allahuekber sesleri Yürekten haykırdık şiirlerini Ağlamayın bozkurtlar; Ağlamayın asenalar; Soylu Türkeşim hep aramızda Bugün de Yarın da; Biz ülküdaşlar hep yolunda Olmasada aramızda; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 konuyu faşistleştirmeye gerek yok !! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" işte budur Nazım Hikmet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ALINTI(Ametist @ 11 10 2006, 21:43 ) 17144[/snapback] "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" işte budur Nazım Hikmet [/b] işte budur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.