VictoRia Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2007 (düzenlendi) http://youtu.be/M2NnLqsLDJY videodaki kahverengi cübbeli amca, dişini karıştırırken kamerayı görünce ağlamaya başlıyor... Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 zyuhahhaaaaaaaaaaaaaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 (düzenlendi) victoria adam 1 saniyeyle yakalanmış.. he heee Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resim temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 adam artık utanma olayını aşmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 adamın dişine cin kaçmış 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 ağlamaya başlıyo komik adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 aaa komedi düzenbaz insanın yaşı möööm olmuyomuş demekkine:p amca az üçkağıtçı diil:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 iiiki dişini karıştırıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 töbe töbe cru az diilsin hee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 bişe demedim aaa iiki dişini karıştırıyomuş dedim ben masumum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 .. hollywood a alalim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 .. hollywood a alalim.. hakkaten seven ya:D amca çok hızlı his değiştiren biri:D bu arada manticore yorumuna bittim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Oscar goes toooo..."Brown Robe Uncle"!!!:rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 görsellık önemli tabi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 opuhahhahahahahaa...yazık be adama işini kaybetmiştir şimdi...bi diş ugruna gitti guselim iş...(adamların artık dini iş olarak görüyolar yazıklar olsun guselim türkiyemin insanlarıda saf saf inanıolar...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Amcamın açık bağırsak ameliyatına kadar yolu varmış,cevval kameraman yetişmeseymiş:rofl:Ama adamın ağlama nedeni şunlardan biri olabilir; a)Bir kürdan bile bulamadım.Ne biçim cami kardeşim burası.İnsan haklarına şikayet edicem sizi.Böhüheühaüheü b)Aaa ahanda tuttum,hadi sadullah,çek oğlum,çek çek gerisi gelsin.Çeekk.(Kamerayı görür)Sana demedim bilader,yapma etme evde 3 çocuk var aç bekleyen.Böhüehüheüheühe c)(İç benliğiyle konuşur)Avrupa Birliğine girmek üzere olduğumuz şu hassas dönemde,diş ve dişetlerimizin sağlığına dikkat etmeliyiz,Feyzullah.Haklısın abi virüs dediğin kafir gibi ürüyor şerefsizim.Misvak ister bünye.(Kamerayı görünce)Ağla oğlum ağla,Avrupa Birliği duygusal ve ormantik yanımızı görsün,tutma içinde,ağla ulan.Böüheheğüheğüheğhe d)Bizim hanımda hala matkap alamadı yahu.Diş dediğin ağızda durmamalı,duvarları süslemeli mirim.Hem bu yılın modasına göre,bu kavukla gitmiyor bu dişler.Bunları söktürüp köpek dişi taktırmak lazım set halinde.(Kameraaa...)Ya rabbim,neden onu aldın da beni almadın?Dişlerimi söktükçe yeniden çıkıyor,neden boyamadın o halde?Böhüheüheüheüheü e)Hepbiri ya da hiçbiri(kafanıza göre...) :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Oscar goes toooo..."Brown Robe Uncle"!!!:rofl: .. abi.. yakin zamanda.. .. boyle.. .. gulmemistim.... pfiyuf.. yoruldum be.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.