Slaad Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2007 İnsanlar gördüm; Kum saatinin yansımasında ölen, İnsanlar gördüm; Kendi kendini öldüren, Bir insan gördüm; Hırsından gün be gün ölen, Ama diğerleri gibi bedeni ölmeyen, Bir insan gördüm; Bedeni ölmüş ama, Ruhu alev alev yandığı için yaşayan, Bir insan gördüm; Gözleri kumsaati,teni altın rengi, Büyü gücü eski tanrıların dengi Bir insan gördüm; Artık insan olmayan, Bir insan gördüm; Cehennem tanrılarına kafa tutan, Bir insan gördüm; Karanlık aurası tüm Krynn'e yayılan, Bir insan gördüm; Geçmişin ve bugünün efendisi olan, Bir insan gördüm; Tanrılık seviyesine ulaşan, Bir insan gördüm; Tanrı olan, Bir insan gördüm; Yansıması karşımda olan... Raistlin Majere En az 6-7 yılı olan bir şiir kendileri,tarihi kalıntı maiyetinde sunuyoruz sizlere efem:) 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 yüreğine saglık slaad. resmen raistlini anlatmışsın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Ne elbiseler gördüm içinde insan yok; nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok... Hz Mevlana Geçmişin ve bugünün efendisi olan, Bir insan gördüm; Tanrılık seviyesine ulaşan, Bir insan gördüm; Tanrı olan, Bir insan gördüm; Yansıması karşımda olan... Bir kitap okumuştum; İçinizdeki Tanrı'yı uyandırmaktan bahsediyordu. Bayan Dale Carnegia, yanılmıyoram... Ya da IYN RAID'in objectivizm'ine benziyor. Daha çok hıristiyanlıktaki Mesih sizsiniz sözünü hatırlatıyor. Aslında hepimiz Tanrı'dan bir parçayız... ve Aslında hepimiz, ÖLÜMSÜZ yaratıldığımız için O'ndayız. Panteist bir yaklaşım gibi görünse de, şiirde insanın özündeki KEMALE ERME ve OLGUNLAŞMA süreci anlatılıyor... Paylaştığın için ellerine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Kalem tutan eline kurban Slaad'ım.Çok güzel,babacım valla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 kısa , öz ve vurucu anlatmışsın abi raistlin'i...çok şahane:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Bu raistlin canlıların ölüm anını gören elemandı di mi yaa Kankam bahsetmişti biraz. Büyücü bi de sanırsam. Şiir güzel :] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 "Bir insan gördüm; Hırsından gün be gün ölen, Ama diğerleri gibi bedeni ölmeyen," Etkileyici, ellerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 oldukça etkili güzel yansıtma tşkler:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Teşekkürler,zaten Raistlin yazdı bu şiiri,ben aracı oldum sadece:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Sade ve öz bir anlatıma sahip....Teşekkürler bizlerle paylaştığın için.. Bir insan gördüm; Artık insan olmayan, (maalesef günümüzde sık rastlanan bir insan modeli) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.