Amon35 Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2006 ben araştırmacı kişilik olarak nasanın çarpışma riski içeren meteorlar ve yakın geçişlerin tarihleri hakkındaki sayfasını buldum ama tam tarih vermiyor sadece aralık veriyor buyrun linkler bakın Çarpışma riskleri Dünyaya yakın geçecekler başka bir konuda da cevap olarak göndermiştim ama güzel linkler burda da kalsın dedim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3lt3m Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2006 durdu durdu kıyamet bizim jenerasyonu mu buldu yaa:( siteye baktım sanırım ciddi bir tehlikeden basetmiyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2006 bişey olmaz rahat olun, bi filmde görmştm bomba yerleştirip 2ye bölüolardı pas geçiodu dünyayı hep bu bi filmde görmüştüm geiğini yapmak istemiştim kısmet bugüneymiş.. yatma zamanım geldi saçmalıyorum işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 gorada ki misal ateş su tahta :banana: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 toprakta varrrr :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 bilgi için tşkkrler inş bi sorun olmaz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.