caslanova Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Bir adamın kanlısını hamamda öldürmüş...Polisler hiç bi suç aleti bulamamış...Adam biryerede saklamadı atmadıda...Ama ölen adam bıçakla ölmüş gibi iz varmış...Bu adam nasıl ölmüş..? Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 cümlede anlatım bozukluğu yoksa öldüren adamın kanlısı olan kişi değil bu durumda suç aletide olamaz 1 Alıntı
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 sabuna basıp kaymış sonra kafasını vurup mort olmuş olabilir Alıntı
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... 1 Alıntı
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 bence iş "kanlısı "kelimesinde ama çözcem.. Alıntı
Sempatik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... :D güzeldi hakikaten Alıntı
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... Bu yanıtı caslanova'ya daha soru sorulur sorulmaz özel mesajla attım. Eğer bana da karma verilmezse hır çıkar. Bela olurum. 1 Alıntı
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... SARKIK nedir acaba ?? Alıntı
Sempatik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/02/05/00161182.jpg Budur Alıntı
roxee Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 arkadaslar hamamda sarkıgın ne ısı var yha Alıntı
Moliere13 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Ama o sarkık değil '' Sarkıt '' olmalıydı ... Bknz : Sarkıt, (Yunanca'da stalaktos (Σταλακτίτης) "damlama, damlamış" kökünden gelen, , genellikle damlataş mağaraları olarak da adlandırılan mağaralarda, mağara tavanından aşağıya doğru sarkan şekillere denir. Heyecandan olsa gerek sarkık yazmış Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 bu sarkık neyden yapılıyo baya dayanıklı olması lazımda hamamda benim bildiğim buzdan gerçi ya neyse Alıntı
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş...:D:D:D:D:D:D:D:D Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 hanımlar beyler biraz daha yaratıcı olmak lazım...:)ben pestemal die dusundum ama sacma geldi bana... Alıntı
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 tırnakalrıyla kesmştir puha cümlede bozukluk var az Alıntı
caslanova Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... tbr ediyorum doğru cevap budur sarkıtla hamana gider adamı oldurur sıcaktanda erir ve suç aleti ortadan kaybolur. Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 bizim buzdolapları suç makinesi oldu bu arada soruda anlatım bozukluğu var Alıntı
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 tbr ediyorum doğru cevap budur sarkıtla hamana gider adamı oldurur sıcaktanda erir ve suç aleti ortadan kaybolur. iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğ çok kötü ya Alıntı
caslanova Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğ çok kötü ya hadi ordan kötü olan sensin :D:D:D Alıntı
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ben stıgmata dan şüpheleniyordum:) Alıntı
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 ee karmayı kim aldı bu durumda :D Alıntı
ezim Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Bu yanıtı caslanova'ya daha soru sorulur sorulmaz özel mesajla attım. Eğer bana da karma verilmezse hır çıkar. Bela olurum. koptum hocam :rofl: çok iyiydi harbiden...dogru cevabı kesin scarred verdi bak cingar çıkar lütfen forum karışmasın ha bu arada izuda almıştır üç-beş karma paylaşım çok önemli kardeş payı yapın üstadlar Alıntı
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Ehuehue:D Ben bu bahsi geçen katili alnından öperim:D:D Üstada bak sen...Analar neler doğuruyo bee Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.