Jump to content

Bilene Karma Var

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Bir adamın kanlısını hamamda öldürmüş...Polisler hiç bi suç aleti bulamamış...Adam biryerede saklamadı atmadıda...Ama ölen adam bıçakla ölmüş gibi iz varmış...Bu adam nasıl ölmüş..?

Yanıtlama zamanı:

cümlede anlatım bozukluğu yoksa öldüren adamın kanlısı olan kişi değil bu durumda suç aletide olamaz

Yanıtlama zamanı:

...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş...

[söylemene gerek yok çok iyiydim]....

Yanıtlama zamanı:
...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş...

:D:D güzeldi hakikaten

Yanıtlama zamanı:

Bu yanıtı caslanova'ya daha soru sorulur sorulmaz özel mesajla attım. Eğer bana da karma verilmezse hır çıkar. Bela olurum.

Yanıtlama zamanı:

SARKIK nedir acaba ??:ermm:

Yanıtlama zamanı:

Ama o sarkık değil '' Sarkıt '' olmalıydı ...

Bknz : Sarkıt, (Yunanca'da stalaktos (Σταλακτίτης) "damlama, damlamış" kökünden gelen, , genellikle damlataş mağaraları olarak da adlandırılan mağaralarda, mağara tavanından aşağıya doğru sarkan şekillere denir.

Heyecandan olsa gerek sarkık yazmış :)

Yanıtlama zamanı:

:rofl:

bu sarkık neyden yapılıyo baya dayanıklı olması lazımda hamamda :D benim bildiğim buzdan gerçi ya neyse :D

Yanıtlama zamanı:

Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:

hanımlar beyler biraz daha yaratıcı olmak lazım...:)ben pestemal die dusundum ama sacma geldi bana...:)

Yanıtlama zamanı:

tbr ediyorum doğru cevap budur sarkıtla hamana gider adamı oldurur sıcaktanda erir ve suç aleti ortadan kaybolur.

Yanıtlama zamanı:
tbr ediyorum doğru cevap budur sarkıtla hamana gider adamı oldurur sıcaktanda erir ve suç aleti ortadan kaybolur.

iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğ

çok kötü ya

Yanıtlama zamanı:
iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğ

çok kötü ya

hadi ordan kötü olan sensin :D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:
Bu yanıtı caslanova'ya daha soru sorulur sorulmaz özel mesajla attım. Eğer bana da karma verilmezse hır çıkar. Bela olurum.

koptum hocam :rofl::rofl: çok iyiydi harbiden...dogru cevabı kesin scarred verdi bak cingar çıkar lütfen forum karışmasın :D ha bu arada izuda almıştır üç-beş karma paylaşım çok önemli kardeş payı yapın üstadlar :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...