caslanova Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Bir adamın kanlısını hamamda öldürmüş...Polisler hiç bi suç aleti bulamamış...Adam biryerede saklamadı atmadıda...Ama ölen adam bıçakla ölmüş gibi iz varmış...Bu adam nasıl ölmüş..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 cümlede anlatım bozukluğu yoksa öldüren adamın kanlısı olan kişi değil bu durumda suç aletide olamaz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ecelinden ölmüştür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 sabuna basıp kaymış sonra kafasını vurup mort olmuş olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 bence iş "kanlısı "kelimesinde ama çözcem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sempatik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... :D güzeldi hakikaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... Bu yanıtı caslanova'ya daha soru sorulur sorulmaz özel mesajla attım. Eğer bana da karma verilmezse hır çıkar. Bela olurum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... SARKIK nedir acaba ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sempatik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/02/05/00161182.jpg Budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 arkadaslar hamamda sarkıgın ne ısı var yha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moliere13 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Ama o sarkık değil '' Sarkıt '' olmalıydı ... Bknz : Sarkıt, (Yunanca'da stalaktos (Σταλακτίτης) "damlama, damlamış" kökünden gelen, , genellikle damlataş mağaraları olarak da adlandırılan mağaralarda, mağara tavanından aşağıya doğru sarkan şekillere denir. Heyecandan olsa gerek sarkık yazmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 bu sarkık neyden yapılıyo baya dayanıklı olması lazımda hamamda benim bildiğim buzdan gerçi ya neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş...:D:D:D:D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 hanımlar beyler biraz daha yaratıcı olmak lazım...:)ben pestemal die dusundum ama sacma geldi bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 tırnakalrıyla kesmştir puha cümlede bozukluk var az Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ...Adam evde sarkık yapmış buzdolabında adamı onla öldürmüş polis gelinceye kadar da o erimiş... [söylemene gerek yok çok iyiydim].... tbr ediyorum doğru cevap budur sarkıtla hamana gider adamı oldurur sıcaktanda erir ve suç aleti ortadan kaybolur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 bizim buzdolapları suç makinesi oldu bu arada soruda anlatım bozukluğu var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 tbr ediyorum doğru cevap budur sarkıtla hamana gider adamı oldurur sıcaktanda erir ve suç aleti ortadan kaybolur. iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğ çok kötü ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ iğğğğğğğğğğğğğğ çok kötü ya hadi ordan kötü olan sensin :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ben stıgmata dan şüpheleniyordum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 neden olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 ee karmayı kim aldı bu durumda :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Bu yanıtı caslanova'ya daha soru sorulur sorulmaz özel mesajla attım. Eğer bana da karma verilmezse hır çıkar. Bela olurum. koptum hocam :rofl: çok iyiydi harbiden...dogru cevabı kesin scarred verdi bak cingar çıkar lütfen forum karışmasın ha bu arada izuda almıştır üç-beş karma paylaşım çok önemli kardeş payı yapın üstadlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Ehuehue:D Ben bu bahsi geçen katili alnından öperim:D:D Üstada bak sen...Analar neler doğuruyo bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.