coldhellangel Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Koca evine elleri bir sürü kaset dolu olarak girer ve karısı: ---- Niye bir sürü kasete para verdin bizim evde teyp yok ki? ---- Sen sütyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak --- Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? --- Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi. --- İyi de benimki sabah'a geçecek !... Kadın Kocasına --- Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin. --- Cehennem'de yan..! Eve zamanından erken dönen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar. Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur. Kadın yatakta şöyle bir doğrulur: --- Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak. Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: --- 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der. --- İyi de nerden biliyorsun. --- Kendileri annemin evinde bekliyorlar.. Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Başarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : --- Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir. --- Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim. Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyor. Eşine: ''görüntümü iğrenç buluyorum, sarkmış, buruşuk. Bir iltifata ihtiyacım var.." Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' ''Yarın 30. evlilik yıldönümümüz,bunu kutlamak için domuzu kesebiliriz. ''Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu değil ki.....'' ''Sadakatın tanımı????'' ''Fırsat yokluğu.'' Adam yanında oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim.'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim aradım sitede bulamadım gözümden kaçtıysa üzgünüm... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ''Sadakatın tanımı????'' ''Fırsat yokluğu.'' bu süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : --- Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir. --- Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim. :rofl:buna cok guldum ya eline saglık coldhellangel! paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Kadın Kocasına --- Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin. --- Cehennem'de yan..! çok anlamlı ve doğru(sıcak yanii..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 beğenmenize sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yaso Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 hepsi harika ama Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Başarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. bu cok hoşuma gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph3tamin3 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 süperler ya eline sağlıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 baya hoş ve akıllı bi ryaZI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 hepsıde cok hostu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.