freddy Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 THE INFERNAL NAMES Abaddon Adramelech Ahpuch Ahriman Amon Apollyon Asmodeus Astaroth Azazel Baalberith Balaam Baphomet Bast Beelzebub Behemoth Beherit Bilé Chemosh Cimeries Coyote Dagon Damballa Demogorgon Diabolus Dracula Emma-O Euronymous Fenriz Gorgo Haborym Hecate Ishtar Kali Lilith Loki Mammon Mania Mantus Marduk Mastema Melek Taus Mephistopheles Metztli Mictian Midgard Milcom Moloch Mormo Naamah Nergal Nihasa Nija O-Yama Pan Pluto Proserpine Pwcca Rimmon Sabazios Saitan Sammael Samnu Sedit Sekhmet Set Shaitan Shiva Supay T'an-mo Tchort Tezcatlipoca Thamuz Thoth Tunrida Typhon Yaotzin Yen-lo-Wang Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Kaynağı nedir bu bilginin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 stede mevcuttu sanırım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 sitede şeytanın tüm isimleri olarak geçen var ama orda şeytan deil demonların isimleri werilmiş. buarada kaynak : anton lavey "black bible" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 :)ok.......tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Beelzebub çok hoşuma gitti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Hımm, peki bu bilgi bazı kaynaklarla çelişmiyormu? Mesela isimlerin arasında Thoth var. O, Eski Mısır döneminde, insanlara bilgiyi öğreten bir yükselmiş üstat olarak tanınıyor. Burda da şeytan ismi olarak geçiyor, Black Bible neye göre yazılmış? Mazur görün ilk defa duyuyorum Black Bible'ı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Eski tanrılar paganizmin etkilerinden korkan hristiyanlarca şeytanlaştırılmıştır onunla ilgili sanırım bu olay;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Mephistopheles bu bi demondu bildiğim kadarıyla hecate de bir tanrıçaydı lilith biliyorsunuz isyan edip vampir olduğu ileri sürülen kadın havvadan önce var olduğu söylenen amon zaten mısırda bir ünvan amon-ra vb. gibi azazel- azathoth necronomiconda geçen efsanevi veya demonsal-tanrısal varlıklar yine bunlar şeytana denk gelmiyor Apollyon bildiğim kadarıyla güneş tanrısı Sekhmet yine bir mısır tanrısı marduk drakola yine artık kulağımıza aşina gelen şeyler ama emeğine sağlık freddy sağol birkaçıda demon isimleri olsa gerek. ve bunlar gibi şeytanla alakasıı olmayan bir sürü şey var yukarıda bence bunalr yanlış yani zaten çeviri yanlış: infernal sözlükten baktığıma göre berbatrahatsız edicisinir bozucucehennemişeytanidemekk yani cehennemi, rahatsız edici isimler yani kötü varlıklarım isimleri. Ama yinede bazıları kötü dğeil bu açıdan yine ynalış oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Eski tanrılar paganizmin etkilerinden korkan hristiyanlarca şeytanlaştırılmıştır onunla ilgili sanırım bu olay;) katılıyorum...kilise eski pagan tanrı ve tanrıçalarını şeytan gibi göstermiştir bunların bi çoğu eski tanrılardır. paylaşımın için teşekkürler freddy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Kali:blink: xandercan taıdık gelcekmi bi bak:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 konuyla ilgisi yok ama anton lavey bana göre satanizmin yüz karasıdır ,bana göre para peşinde koşan bi dolandırıcıdır. bu isimlerin de savunucusu deilim ne derece doğru ne derece yanlıs bilemem ama black bible dan alıntı yapıp paylaşmak istedim hepsi bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 http://www.gnoxis.com/forum/paranormal-varliklar/7891-seytanin-tum-isimleri.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 linkdekilerin hepsi demon isimleri "urumhamatahayil". Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 şeytanın isimleri mi ? ilk dikkatimi çekenleri söyleyecek olursam ; dagon , fenikelilerin taptıgı triton benzeri bir tanrıdır .lovecraft okuyanlarda bilir. asmodeus , süleyman tapınagının girişinde yer alan bir demonun ismidir . baphomet (ibranice baphometh olarak geçer , bazı yerlerde bafomet olarakta geçer), bereket tanrılarının hristiyanlarca saptırılmış ,şeytan haline dönüştürülmüş halidir . marduk , sümer tanrılarındandır . behemoth , incilde (yanlıs olabilir) geçen bir cnavardır . hatta leviathanla savaşı anlatılır . fenriz , asıl olarka fenrir veya fenris olarak yazılır iskandinav mitindeki lokinin zaptedilemeyen ogludur . ragnarokta biriyle kapısıyordu fakat kim oldugunu hatırlayamadım .(odin olabilir) midgard , yine iskandinav mitinde insanların yaşadıgı yerdir . moloch , fenikelilerce korkulan bir tanrıdır . loki , aslen bir devdir fakat odin onu evlatlık alır ve asgardda tanrılarla beraber yaşar . ilk dikkatimi çekenler bunlar . lavey neye göre yazmış bunları merak ettim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 abaddon--(ibranice) yikici, yokedici adramelech--filipinlerdeki inani$a gore $eytan ahpuch--mayalardaki $eytan ahriman--kurtce ve daha ba$ka bi takim dillerde $eytan amon--misirda ya$am ve ureme tanrisi apollyon--yunan mitolojisinde $eytanin kar$iligi asmodeus--ibranice $ehvet ve bereketten sorumlu $eytan-tanri, asil anlami "adalet yaratigi" astaroth--fenikelilerde $ehvet tanricasi azazel--(ibranice) sava$-silah tanrisi baalberith--$eytanla anla$ma yapan bi lavuk (sanirim) balaam--ibranilerin acgozlulukle ilgili evil tanrisi baphomet--lavey satanizmi tarafindan benimsenmi$ keci ba$li $eytan figuru bast--kedi $ekilli misir zevk tanricasi, bastetde deniyor sanirim buna yada bastet onun karisi beelzebub--(ibranice) sineklerin tanrisi, bok bocegini de temsil eder. baal zebub olarak da bilinir behemoth--fil $ekilli , ibranilerin $eytani tanimlamakta kullandiklari hayvan beherit--$eytanin eski mezopotamya dinlerindeki adi bile--keltik panthonunda cehennemden sorumlu eleman chemosh--9yy.da israilin batisinda ya$ami$ bir kavmin tanrilari cimeries--siyah bir ata binerek tasvir edilen afrika tanrisi coyote--kizilderililerin $eytan olarak du$undukleri $ey.. dagon--filistinlilerin ilk dinlerindeki denizde ya$ayan kotu ruhlu tanri damballa--(bkz: damballah) demon demongorgon--yunanca $eytan olarak bilinir, hicbir olumlu tam olarak ne oldugunu bilemez devil diabolus--(yunanca) a$agi du$mek, kaymak dracula--romanyanin ilk halki tarafindan $eytan bellenmi$ yaratik emma o--japonlarin cehennemden sorumlu tanrilari euronymous--yunanca olumun prensi fenris--lokinin kurt $ekilli ve tyrin kolunu kopartan oglu gorgo--demongorgonun kisaca soylenmi$i haborym--ibranilerin $eytan olarak bildikleri kotu ruh hecate--yeraltindan ve buyulerden sorumlu yunan tanrica ishtar--babillilerin dogurganlik tanricasi kali--(hinduca) shivanin kizi; katillerin, haydutlarin, serserilerin koruyucu olarak bilinir leviathan lilith--(bkz: lilith) loki--(bkz: ibne loki) lucifer mammon--eski suriye saglik tanrisi mania--etrusklerde cehennemden sorumlu tanrica mantus--mania'nin kocasi olan cehennemden sorumlu tanri marduk--babillilerin pantheonunda zeusun yakla$ik kar$iligi ana tanri (bkz: marduk) mastema--ibranilerin $eytan olarak tasvir ettikleri $ey melektaus--yezidilerin $eytan olarak tasvir ettikleri $ey mephistopheles--(yunanca) i$iktan kacan, uzak duran hede.. metztli--azteklerde gece tanricasi mictian--azteklerin olum tanrisi midgard--lokinin oglu, yilan $ekilli tanri.. (midgard degil midgaard olarak yazilmasi gereken ve evil olanin midgaard ejderi olmasi lazim gelen $ey) milcom--eski bi mezopotamya uygarligindaki $eytan moloch--fenikelilerde $eytan mormo--(yunanca) ghoul krali, hecatenin kocasi naamah--ba$tan cikarma ve tecavuzle sorumlu ibrani $eytan nergal--cehennemden sorumli babil tanrisi nihasa--kizilderili tanrisi nija--eski polonyalilarda yeraltindan sorumlu eleman o yama--eski japon yerel dinindeki $eytan pan--yunan doga ot bok tanrisi pluto--yeraltindan sorumlu yunan tanrisi proserpine--yeraltinin kralicesi (yunanca) pwcca--eski britanya dinlerinde $eytan rimmon--eski suriye dinindeki $eytan sabazios--friglerin yilan $ekilli evil tanrilari sammael--(ibranice) "tanridaki yilan zehiri" samnu--orta asya dinlerinde $eytan satan sedit--kizilderililerde $eytan sekhmet--kin ve ocden sorumlu misir tanricasi set--misirlilarda $eytan shiva--(hinduca) yikici, yok edici supay--inkalarda yeraltindan sorumlu tanrica t'an-mo--cinlilerin inani$larinda $eytan tchort--(bkz: tchort) tezcatlipoca--azteklerin cehennem tanrisi thamuz--sumer tanrisi thoth--misirda buyu tanrisi tunrida--iskandinavlarin di$i $eytani (hayir boole birini tanimiyorum) typhon--yunanca $eytanin insan haline burunmu$u yaotzin--azteklerde cehennemden sorumlu tanri yen-lo-wang--cinlilerde cehennemden sorumlu tanri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NEVERWAS Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Kilise zaten kılıç zoruyla pagan kökenli cermen kabilelerli hristiyanlaştırmadımı.. Kiliseye göre onların kurallarına aykırı herkes şeytandır zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Death Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 ayrıca baphomet yanılmıyorsam paganizmde verimlilik tanrıçasıydı -yada baphomet'in sembolü verimlilik tanrıçasının sembolü olablir emin değilim- ama gende burda bi hristiyan oyunu var gibi... Azazel şeytanın iblis olmadan önceki adıydı Tanrı tarafından güçle kutsanan, yardımı Tanrı'dan gelen anlamına glir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Kendi nick'imi buldum zaten bende iyice arayıp bulmuştum,aynı kaynak var yani :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crazy_blue Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 birçogunu biliyordum bilmediklerimide ögrenmiş oldum paylaşım için genede saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 vay be 14. sırada mıyız:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 galiba bu arkadaş şeytanla arkadaş olmuş..şeytanda soyundaki tüm isimleri bu arkadaşa aktarmış.. bilginin kaynağı ne şeytanın taa kendisi mi...duruma açıklık getirirsen sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IHERAI Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 galiba bu arkadaş şeytanla arkadaş olmuş..şeytanda soyundaki tüm isimleri bu arkadaşa aktarmış.. bilginin kaynağı ne şeytanın taa kendisi mi...duruma açıklık getirirsen sevinirim... kaynak black bible diye yazılmış zaten soru sormadan yorumları bir okusaydın keşke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 kaynak black bible diye yazılmış zaten soru sormadan yorumları bir okusaydın keşke yorumları okudum... evet black bible kaynak gösterilmiş..onu biliyorum... benim merak ettiğim konuyu açan arkadaşın bir ilişkisi var mı ? yok mu ? sorumu anlamamıssan ben ne yapabilirim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IHERAI Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 benim dediğimde Şeytan'la arkadaş olması gerekmiyor bilginin kaynağı diye sorunca zaten açıklamışlar arkadaşım dedim soruyu yanlış anladıysam özür dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.