izuchiring Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2007 http://www.ilkhediyem.com/images/products/310_buyuk.jpg ben ilk el becerimle hediye vermeye kalktığımda rezil olduğumdan bir daha böyle acı bir tecrübe yaşamamak için hazır olana yöneldim. kendi yaptığım resim çerçevesinin(çokta güzel süslemiştim) üzerine oturmuştum.. peki siz hiç birisine kendi el becerinizle hazırladığınız bir hediye verdiniz mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 ben kolye yapmıştım çok beenmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 aile büyüklerimden yardım alarak atkı örmüştüm ben de:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 evet.. yapma sureci cok eglenceli oluyor kesinlikle.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 genellikle öyle yaparım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Armağan ettiğim tablolardan biri tuvalete asılmıştı. Buna bozulduğumda "ama orası en kişisel oda" diye gönlüm alınmıştı. (Yemedim, o ayrı.) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2007 Evet az önce açtığım konuya ilişkindi hatta.Benim için çok özel olan bi insana düşkapanı yapmaya çalışmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 fotoğraf albümünün üstünü kumaşla kaplamıştım o kd kötü olmamıştı ama arkadaşım ık mık etmişti bi daha asla:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 ben şiir yazmıştım en basidi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 3 şiir 5 beste 2 portre 1 çanta(kendim ördüm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 ben... ben bi ayna yapmıştım gerçi ona kimin verdiğini unuttu o, hafızası sıfırlandı uzun bir tedaviden sonra.derin anlamlar kuyusu demişti aynama. birde kendi ellerimle yazdığım mektuplar hediye ederim insanlara sahici mektup ama (: amaaaaan kimin umurunda (ay diepriesyonda mıyım ne? ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spectrumate Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 birine kendi yazdığım şiirlerden oluşan bir dosya vermiştim birine de kolya ve bileklik yapmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 kalbimi vermistim... bu ona en buyuk hediye.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 genelde bunu tercih ederim ztn en son sandık yapmıltım kendşm boyadım içini haırladım güzeldi heyecanlı ve zevkl, -------------------- :Daaa unututum bide atkı örmüştüm çok komikti ama ya ben ve örgü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 paketteki son sigaralarımdan tren yapmıstım:) dumanı bile cıkıodu hehe..sonra hayal kurmustuk bu trene atlayıp kacıcaktık uzaklara...cok uzaklara kimse dokunamıcaktı bize............ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 verdiğimi hatırlamıyorum ama aldığımı iyi hatırlıyorumm akıllımm yumurtayı rengarenk boyamış ama içindeki sıvıyı boşaltmadann...bende odamda ki dolabın üzerine koydumm ve unuttuum...aman allahım bi koku odaya girilmiyo tabi bi ay sonra oluyo tümm bunlar...bütün odayı yıkıyorumm koku gitmiyo...dolabın üstüne de bi el atayım dedim ki demez olaydımm....facia yumurta kurtlanmış ve şirin şirin kurtçuklarr nerelerdeydin bizi unuttun dercesine dolanıyolar.... arkadaşa dedim ki bir daha boşaltt da ver olur mu... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 çiçek ekip birazcık boy verince hediye etmiştim kadir kıymet bilmez birine, bak şimdi akibetini merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 elimden geldiği için genelde kendim yaparım bileklik,tablo,rölyef,t-shirt(kumaş boyama ile) ve tabi ki şiirler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 hiç kimseye böle bişi yapmadım daha doğrusu çok özel olmayan hiç bi insana ufacık bi hediye bile almadım... huyum kurusun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 evet bi kere asırı parasız kalmıstım bi kartonun üstüne cok sevdi seleri yapıstırdım sonra cerceletip hediye etmistim cok kolay görünüyor ama asırı zor binlerce dergi kes yapıstır cok zaman alıyor denemeyin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 vermedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zrzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Verdim küçükken hep resim yapar anneme hediye ederdim bide sevgilime resimlerimizi toplayıp ve her birlikte geçirdiğimiz günü günlüğe yazıp ayrılırken vermiştim:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Anneme mektup yazıp onu hediye etmiştim. Bi de çiçek topladıklarım var tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Verdim Anahtarlık yapmıştım bi arkadaşıma vodoo bebeği çeklinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 çocukken yaprağın birini turuncuya boyayıp alt komşunun kızına hediye etmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.