izuchiring Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2007 hani hevesle sinemaya gidersin,şöööle bir gerilerek koltuğuna kurulursun ve film başlar. sen adrenalin pompalıycam diye beklerken film biter ve bir b..k onlamadan çıkarsın. film hakkındaki eleştiri yazılarında övgüyle bahsedenlerin kulağını önce bir çıtlatır sonra verdiğin paraya acırsın.. işte ben bu kazığı belki en çok yiyenlerdenim. param veripte lanet yağdırdığım filmler.. kedi kadın asmalı konak döngel karhanesi cabin fewer captain sky the village daha saymakla bitmez... onların yerine ps 2 cd si alıp, cipsimi kırtlata kırtlata yerken oynasam bundan kat be kat daha iyiydi. sizinde böyle iğrenç anınız varsa içinizi dökün. rahatlarsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ben sadakatsiz'de, epic movie'de, blade'in ilk filmi dışındaki filmlerinde ve şu an aklıma gelmeyen biçok filmde (filmlerin%90ında) hayal kırıklığına uğrarım. zaten çoğunda da hayal kırıklığına uğrayacağımı bilirim ama insan "kötü bir film nasıl olur" onu da görmeli bence iyiler kadar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 tetikçi vacancy arsen lüpen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ben genelde parama kıyıp sinemaya gitmem harry potter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 dabbe büyü hababam sınıfı üç bucuk(hala nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorum:confused: karanlık su Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Fantastik Dörtlü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 "böcek" fılm boyu bı bocektır gıdıyorlar ama ben bı kez olsun goremedım o hayvanları! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 kedin kaıdnı izlemiştim süperdi kedi kız die başka bi film vardı onun gibi güzeldir dide aldım cinsel içerikli çıktı bide gizli pencere die bi film iğrençlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Ya inekli bi film wardı güya komiktir die izlicektim hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi, inekler havada uçuolar dövüşüolar felan...adını hatırlamıom hatırlamak da istemiorum:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 frostbitten(vampirlerin safagı) bi cok vampir filmi izledim ama bu kadar sacma bi vampir filmini daha once gormemistim:) yaptıgım enn buyuk hataydı bu filme gitmek adamlar hap icerek vampir oluodu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 kedin kaıdnı izlemiştim süperdi kedi kız die başka bi film vardı onun gibi güzeldir dide aldım cinsel içerikli çıktı bide gizli pencere die bi film iğrençlerdi gizli pencere benım izledıgım en iyi filmlerden bı tanesıdır!:blink:(filmleri karıstırıyo olmayasın!) saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 unuttum yukarda yazmayı bide lady in the water ( sudaki kız) bundada bayaa bi hayal kırıklıgına ugramıstım izlerken..film bittiginde eee! deyip kalmıstım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 unuttum yukarda yazmayı bide lady in the water ( sudaki kız) bundada bayaa bi hayal kırıklıgına ugramıstım izlerken..film bittiginde eee! deyip kalmıstım oh beee ne sevindim ne sevindim:rofl: sudaki kız filmini sinemada parayla seyredip rezil olan benden başkası olamaz diye düşünüyordum.. hoşgeldin booge (Tanrım lütfen beni bir daha sudaki kız la karşılaştırma) http://data63.sevenload.com/i/yj/wp/av07uqa/ksr.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 oh beee ne sevindim ne sevindim:rofl: sudaki kız filmini sinemada parayla seyredip rezil olan benden başkası olamaz diye düşünüyordum.. hoşgeldin booge (Tanrım lütfen beni bir daha sudaki kız la karşılaştırma) zaten senden baskası olamadı izu ben evde divx alıp seyretmistim yuzune vurmak gibi olmasın ama REZİL SENİİİİİ :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Jet Lee nin The One diye bir filmi vardı yanlışlıkla film yokluğun da izlemiştim böyle rezil bir film daha izlemedim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 zaten senden baskası olamadı izu ben evde divx alıp seyretmistim yuzune vurmak gibi olmasın ama REZİL SENİİİİİ :rofl: boogeeee yaktın beni duygularımla oynadın... dost bildiydim seni hala tek keriz olarak ben duruyorum milletin karşısında tanrım lütfen boogeyi kurbağaya çevir, duamı kabul eet. beni kandırdıhttp://data63.sevenload.com/i/yj/wp/av07uqa/ksr.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 korkuyorum anne die bi film vardı gittiğme gideceğime pişman oldum bide BARDA var tabi:wallbash: sinemada bütün kızlar erkeklere düşman olmuştuk, erkeklerde hemcinslerine lanet okudular, koltukların parçalanmasıda cabası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 olcegiyle puan vermek istiyorum kendilerine.. .. 5:sick: uzerinden.. oldboy.. :sick::sick: kelebek etkisi 2.. (muhtemelen yuksek beklentinin etkisiyle) :sick: scary movie serisi.. :sick::sick: epic movie.. :sick::sick: alexander.. :sick: the one.. :sick: simdilik aklima gelenler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 ruhlarla dans Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 benim seyrettiğim en kötüler Blair Witch Project Halloween serisi Çılgın Altılı austin powers bu filmi çekenler beter olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Ölüler evi ... Büyük bir heyecanla aldım .. Eve geldim , arkadaşlarla toplanmıştık ... Açtım tamam dedik şimdi büyük bir adrenalin alacağız korku filmi ya! .. Bir başladı film sürekli mumyalar ... Mumyalar insanları yiyor onlarda mumya oluyor yok araştırma ekibi bunların peşinde her yere kan sıçrıyor gereksiz gerekli ! .. Saçmanın alası işte bu filmdi! Sonunda -ee ? diye kalmıştım .. Berbat ötesiydi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 araf....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 gizli pencere benım izledıgım en iyi filmlerden bı tanesıdır!:blink:(filmleri karıstırıyo olmayasın!) saygılarımla!!! eet güzeldi ama sonu i bitmiodu öle filmlei sevmeidim için yazdım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 bide kötü ruh vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 kötü ruh serisi güzeldir eski kült filmlerdendir.Ama bide steven spilberg ın yaptığı kötü ruh var o çok ii diil. Benimde en çok nefret ettiğim filmler; kumsal slither the imam şimdilik hatırladığım bu kadar aslında hatırlamak dahi istemezdim:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.