Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 bugün buraya ne yazmak istersin ki -------------------- bazen zamanı değil diye düşündüğümüz şeylerin aslında tam zamanı oluyo biz farkında olmuyoruz ondan sonrada çok geç diye içimizde kalıyo 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 anlaşılamamak kadar kötü birşey yok.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 bazen ağır gelse de hayatın sundukları.... vardır elbet bi güzelliği yola devam etmek için hiçbişey için geç diil..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 5gun ankarada 5gun ıstanbulda ve koca bı yaz tatılı evde oturdum..yarın son gun...hala gezesım olmadıgına gore bıkmadım henuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Dışarda bilmem kaç derece çöl sıcağı vardı,kardan adamların erime mevsimi gelmişti,ben gölgende üşüyordum.Issızdı hayatım ve toprakları çorak bir fabrikanın sağından solundan fışkıran yabani otlar gibiydi yaşamak.Ağaç gölgelerinde hıçkıra hıçkıra susuyorduk.Gölgeler dinliyordu,gölgeler görmüyordu sessizliğimizi,insanlar mı?Onlar gölgelere bakmaya cesaret edemez ki...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 bir kutu efedrin + 5lık 2 enjektör lımon suyu +yıne 5 lık 1.5 enjektör sirke + permanganat..sonu nöroloji de ama bızımkıler dumur:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 katatonik ne diyosun bişe anlamıyoruz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 damar ıcı uyusturucu kullanımı tıp otorıtelerını dumura ugrattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 naptın sen gelmeyim oraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 :rofl:ben bısey yapmadım ..olay cok komıkti ama - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 hımm iyi öleyse:D yapma böyle kata damardan falan olmuyo:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 :confused:yok kesınlıkle tavsıye edılmez...durum bıraz absurttu komık geldi azarlama sen de dunku veled:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 kess kes dünkü veled olduk öylemi eminmisin kata kalbimi kırdın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 akıllı ol evladım:Dlatıfe yaptık da... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 hımm tamam kata bugün seni öldürmemi istediler hainler:D romantik katil konusunda:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 :Dhangı sn uyeler ıse senı maşa olarak kullanmasınlar dırekt gelsınler uleyn:rofl:de obeyim onları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 aaa kata maşa falan valla ayıp oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 :Dhala yasadıgıma gore maşalık bı durumun yok henüz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 uuuu herşey senn içn bebeim.. (bu iğrenç cümlei hep yazmak istemişmdr:) ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Kata yuh artık bi konuyu da geyiğe çevirmeyin yahu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 :rofl:rim cekınme dok ıcını bu konu tam bunun ıcın ıtırf etmek zorunda dıılsın asabılesmek zorunda degılsın mantıklı olmak zorundda degılsın geyık ypmak yapmamak zorunda degılsın:rofl:istedıgın yere cekersın yanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Sen önce şu uyuştrucunun tarifni ver de ondn snra gör neler yazıyorm buraya:D Ama içimde kalmasın şu siteye bu ismi kazımak istedim NURİ ALÇO (İğrencim biliyorum:D:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LasT DaY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 elveda sözcüklerimi önüne koydum evvela.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 mola mola molaaaaaaaaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 hiç bisey cazıp gelmıyor..ve canım sıkılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.