Jump to content

Şu An Nasılsın? Ne Düşünüyor, Ne Hissediyorsun?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

bugün buraya ne yazmak istersin ki

--------------------

bazen zamanı değil diye düşündüğümüz şeylerin aslında tam zamanı oluyo biz farkında olmuyoruz ondan sonrada çok geç diye içimizde kalıyo

Yanıtlama zamanı:

bazen ağır gelse de hayatın sundukları....

vardır elbet bi güzelliği yola devam etmek için hiçbişey için geç diil.....:)

Yanıtlama zamanı:

5gun ankarada 5gun ıstanbulda ve koca bı yaz tatılı evde oturdum..yarın son gun...hala gezesım olmadıgına gore bıkmadım henuz

Yanıtlama zamanı:

Dışarda bilmem kaç derece çöl sıcağı vardı,kardan adamların erime mevsimi gelmişti,ben gölgende üşüyordum.Issızdı hayatım ve toprakları çorak bir fabrikanın sağından solundan fışkıran yabani otlar gibiydi yaşamak.Ağaç gölgelerinde hıçkıra hıçkıra susuyorduk.Gölgeler dinliyordu,gölgeler görmüyordu sessizliğimizi,insanlar mı?Onlar gölgelere bakmaya cesaret edemez ki......

Yanıtlama zamanı:

bir kutu efedrin + 5lık 2 enjektör lımon suyu +yıne 5 lık 1.5 enjektör sirke + permanganat..sonu nöroloji de ama bızımkıler dumur:rofl:

Yanıtlama zamanı:

:confused:yok kesınlıkle tavsıye edılmez...durum bıraz absurttu komık geldi

azarlama sen de dunku veled:punish2:

Yanıtlama zamanı:

hımm tamam :D kata bugün seni öldürmemi istediler hainler:D romantik katil konusunda:D

Yanıtlama zamanı:

:rofl:rim cekınme dok ıcını bu konu tam bunun ıcın

ıtırf etmek zorunda dıılsın asabılesmek zorunda degılsın mantıklı olmak zorundda degılsın geyık ypmak yapmamak zorunda degılsın:rofl:istedıgın yere cekersın yanı:D

Yanıtlama zamanı:

Sen önce şu uyuştrucunun tarifni ver de ondn snra gör neler yazıyorm buraya:D

Ama içimde kalmasın şu siteye bu ismi kazımak istedim

NURİ ALÇO

(İğrencim biliyorum:D:D)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...