vhercle Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=hqYHeX0i0NU 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 bir cok versiyonunu dinledim ama en güzeli bu bence.eline saglık;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fibula Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 bencede en güzeli;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 oscar chavez vokal tarz açısından, buena vista social club'ta müziğin doygunluğu açısından cordoneden daha iyi yorumlamışlar ancak video klip olarak en iyisi cordone:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sempatik Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Bencede belfalasın dediği gibi Compay Segundo,Victor Jara,Inti Illimani nin oluşturduğu Hasta Siempre en iyisi.Dinlemediyseniz bir dinlemenizi tavsiye ederim.Gerçek Cuba havasını hissediyorsunuz... Bulamayan varsa yazsın upload edebilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 ne şirin tatlı bişiy bu cheguvara diyişine bittim ayyyyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 harika bir klip ve müzik ben çok seviyorum bu şarkıyı klipde bir harika.. teşekkürler vhercle + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2007 Yorumlar için teşekkürler... Güzellik konusunda ben de ensiferum13'e katılıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Yağan yağmurun üzerine rüzgâr gibi bir şarkı keşfettim... Yolculukta, cam kenarı şarkıları olur ya hani; bunlar onlardan benim için... Mon Ange https://www.youtube.com/watch?v=GaoDQGlm5EU&list=PLkxCfWuJaApVjN 6L9Pt0vbLLrd86IXJ8 Et si je pars 6L9Pt0vbLLrd86IXJ87&index=4 Les hommes de ma vie uJaApVjN6L9Pt0vbLLrd86IXJ87 Hasta Siempre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.