ensiferum13 Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2007 (düzenlendi) eveet:) yıllardır hayalini kurduğum hadise meğer doksanların sonunda gerçekleşmiş bile:) arkadaşı tebrik ediyorum:)Düğün Ankara'da Kurtuluş'ta yapılmıştı. 90'ların başı.damat illa da düğünlerinde çalmalarını istemiş.ben gelinin finlandıyalı olabileceğinden şüpheleniyorum:D Grup elemanları: Gitar/Vokal: (Erdem Yılmaz) Gitar: Çağlar Töngür, Davul: Özgür Özaltuğ. ımmortal death. sol alt köşedeki teyzemize dikkat etmenizi öneriyorum:) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 abi bu kadına yapılacak işkencemi ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 3 dakika 8 saniye kala durdurun.. ölümüne rofl hem de.. .. abi kamera sakasi falandir ya.. yoksa kitleye bakar mısınız.. .. metalle ilgileri yok.. .. çıkışta eskiciye verirler bu çocukları.. .. harikaydı ensi.. iyi eğlendim yaf .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 herkes şok..herkes şaşkın..herkes ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor:D:D videonun sonlarına doğru vokalistin annesi sahneye gül atıyor ve film kopuyor:D:D:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 :rofl: ensi ya muhteşemsin şu halimle bnei güldürdün ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 İlginç bir fikir.Lakin izdivaç konusunda klasisit bir tutumum vardır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 opuhahahahhaaa:rofl:....ben bunu daha önce izlemiştim bi daha izledim iyi oldu ellerine saglık ensi:thumbsup:...vokalist damadın bi yakınıymıs ve damat illa sen bizim dugunde calıcaksın demiş vokalist ise abii bizim yaptımız müzik dugun müzigi diil hem uymaz demiş ama adam dinlememiş illa calıcaksınız demiş vee görüntüler yukarıda...zorla alkıs ta bu kadar olur...videonun baslarında sol alt kösede bi teyze var tam kolonun yanında hee unutmadan onada bakın kulaklarını tıkıo gürültüden...:rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 aman tanrım dehşete düştüğüm andır işte bu.. bu nasıl bir komedidir böyle:rofl: bide brutal yapıyo çocuk:rofl: süper ensi + karma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 düğündeki misafirlerin hepsinin içlerinden sövdüğü yüzlerinden okunuyo yazık adamlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Gelecekte yapacağım eyleme benzerdir. https://m.youtube.com/watch?v=lNtRHcwCiVI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.