losteirosss Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2007 ne gerçek üstü ne de gerçek altı...tam ortasından geçiyor yolculuk gerçek, in.kabullen ve/ya reddet.kalbe yolculukta daha kaç km yol kaldı? -şoför bey! müsait bi yerde inecek var..uçurum kenarı mı? güzel olur neden olmasın. ruhun ve bedenin 2. ve 3. el pazarlanması. 0 niyetine... şerit şerit azalarak yoldan çıkarak yolumu tanıyorum. ruhun kaç vitesi vardır mesela? örneğin benimki 7. bu kadar mekanikleştirdiğim için hiç kusra bakma! gerçeği bu kadar tutkuyla sevip arayan veee bir o kadar da yalanlara batmış bir seni gördüm. yalanları gerçek diye yutturma..yutma kus!!! yol yakınken geri dön ya da hep yolda ol! ama bi şey ol!kendin olsun o bişey lütfen azıcık!delikanlı ol harbi ol! ha delikanlılık erkeklerin tekelinde değil...bunu zaten biliyodun değil mi? bilmek yetmez uygula... biraz daha uyu biraz daha büyü diye çıktım yola erkenden bu sabah..yoldaki sokak çocuklarına emanet ettim yüzümü..yüzsüzüm.bi tebessüm arama boşa.allaha emanet ol gözüm.eyvallah... 6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Saint Lost, çok beğendim acayip güsel olmuş:D:D benim vites de yakında 7'ye vuracak belki 7'de rotadan çıkıp kendince uçacak:D:D:D Ellerine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 şşşşşşş kapa gözleri....uyuyalım.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 @kata kapadım uyudum..uyur gibi oldum..şakacıktan uyudum işte ... uyandım..büyümüşüm....küçük müydüm ??? küçükken daha büyüktüm.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 gerçeği bu kadar tutkuyla sevip arayan veee bir o kadar da yalanlara batmış bir seni gördüm. yalanları gerçek diye yutturma..yutma kus!!! yol yakınken geri dön ya da hep yolda ol! ama bi şey ol!kendin olsun o bişey lütfen azıcık!delikanlı ol harbi ol! ha delikanlılık erkeklerin tekelinde değil...bunu zaten biliyodun değil mi? bilmek yetmez uygula... biraz daha uyu biraz daha büyü diye çıktım yola erkenden bu sabah..yoldaki sokak çocuklarına emanet ettim yüzümü..yüzsüzüm.bi tebessüm arama boşa.allaha emanet ol gözüm.eyvallah... normal realıteden yoksun, hafıf ıyımser...gerceklıgın 12 den vurur seni. ya uyuştur beynini ya da kustuklarını yut...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 yüreğine sağlık be lost:)çok güzel yazmışsın..ama son paragraf cok etkileyici..sakın kimseye boyle bir mektup yollama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 yüreğine sağlık be lost:)çok güzel yazmışsın..ama son paragraf cok etkileyici..sakın kimseye boyle bir mektup yollama:) çok daha ağırlarını yolladım dostum...eyvallah;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 gayet etkileyici içini , dökmüşsün,sosyal mesaj vermeyide unutmamışsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 losteirosss süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 normal realıteden yoksun, hafıf ıyımser...gerceklıgın 12 den vurur seni. ya uyuştur beynini ya da kustuklarını yut...... yutamam,uyusturmalıyım uyumalıyım...onlar da uyusun lütfen:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 gayet etkileyici içini , dökmüşsün,sosyal mesaj vermeyide unutmamışsın açıkçası sosyal mesaj kaygım hiç olmadı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 ellerine sağlık dostum...gerçekten sözler kifayetsiz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Nasıl kaçırmışım bunu ben o değilde neden benim haberim olmadı bu yazıdan. Üzüldüm bak şimdi;çok beğendim dostum geç oldu ama olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 bu kadar mekaniklestirme demiyecegim kelimeler senin kurmayı bildikce güzel olmus lost kalemine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 derinlere yapılan yolculuklarda okunması gereken bir metin buu ellerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 eyvallah sağolun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 biraz daha uyu biraz daha büyü diye çıktım yola erkenden bu sabah..yoldaki sokak çocuklarına emanet ettim yüzümü..yüzsüzüm.bi tebessüm arama boşa.allaha emanet ol gözüm.eyvallah... yani bu hani o ahşap sıralarına bişeyler kazıyıp ispirtolu kalemle belirginleştirdiğimiz..... aslında orda olmasa masa çok şey kaybedecekmiş gibi...gözümüzün hep alıştığı.....her oturduğumuzda sıraya....ya tamam işte bu benim sıram deme lüksüne sahip olduğumuz zamanlar gibi....hoca görse kızar...belki devlet malına zarar.....ama bir o kadar da benim diye göğüs gerile gerile...grup adları aşk adları ..şarkı sözleri imzalar atılan ...o sırada...... yani tamda üstünden 6-7 sene geçmişken.... bir gün gidip oturup....kahve içmek gibi...köpük bardakta ucuz kahvenin tadına varırken sıcak sıcak kokusu naif naif burnuna girer hani....koca sınıfta senin yerin bellidir mezun olsanda bellidir yer hep bir öncekinindir aslında ama ispat edilemez ya.....sırf o yüzden başkalarına ait zımparalanmış verniklenmişdir.....anılarının üstü örtülmüş .ama yarıklar hala belli belirsizdir...bakıp bakıp iç geçirirsin ...tebessüm edebileceğin....ayak numaranın tam karşılığı olan o sıra..uzun eşşeğe ebelemeceye matematiğe kimyaya ....son zamanların yeni gözdesi cinsellik dersine şahit....zillerden ürken gece olsa gidecek evi olmayan o sıra....tebeşir tozu...çıkan çivilerle delinen pantalonların çorapların azmettiricisi ....ailelere ilk haberlerin yetiştirildiği toplantılarda konuşma izni olmayan yegane dost...... o kadar ait.... sana bana gelene gidene birşeylere o kadar ait yani..... ellerine sağlık çok beğendim:) sırama oturmuş gibi oldum son satırlarda...teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 @felidae asıl sen sağol olm:) çok duygulandım yorumundan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 olm naptın sen ya:(................ temiz etkilendim la.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 naptım? öldüm... üstüme gazte örtmüşler...bu yazı çıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Sana söyleyecek söz bulamıyorum cidden... Birçok yazarın bir araya gelmiş hali gibisin... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.