egonya Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2007 .luciin:-Sayın bayan nora iyi akşamlar efendim. Sizin adınız Noramidir, efendim? Nora: -Evet Noradir, bay.luciin. luuciin:Nora diyorsun. Nora : diyorum çünkü nufus kağıdımda öyle yazıyor. -luciin::Ben nufus kağıdınız ı sormuyorum efendim. -luciin: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? Nora: ben nora olarak bilinir nora dedık demı bak banlarım haa: luciin:Nasıl yazılıyor? Nora:N-o-r-a şeklinde..(cahıl adam bide spıker dıyer gecmıs karsıma:P) luciin:Yani sahte olmayan isminiz Nora diyorsunuz. -luciin:Peki sahte olan isminiz hangisi? (Nora tabı kıl olmustur ve spıkeri oldurmek ister yaa sabır...!!) -Nora:Benim sahte olan bir ismim yok! luciin:Ama demin sahte olmayan ismim Nora dediniz. luciin:Demek ki bir de sahte isminiz var. Size gnoxisin prensesı dıyolar diyorlar efendim. Siz prensesmısınız misiniz? Nora:-Hayır prenses değilim. luciin::-Öyleyse size niye prenses l diyorlar? nora::Bana prenses demiyorlar.Nora diyorlar. luciin:-Yani inkar ediyorsunuz. Sukut inkardan gelir bayan. Nora:Ben sukut etmiyorum, konusuyorum ve prenses değilim diyorum.!!!. luciin:prenses değilim dediniz ama kıp kırmızı oldunuz. Bakıyorum şimdi de dumanlar cıkıyo tepenızden . (luciin tırsar biraz nora gıcık olmustur ona her an elınden kaza cıka bilir gıbı duruyo cunkı) nora:duman cıkıyo çunku ben atesım kızarmamda ondan . Her renge girerim.(ya bu adam beni delı edecek yaaa tobe tobe:wallbash:) luciin::Ne oldu bayan ? Bir tuhaf konuşuyorsunuz. Nora :-Galiba delirdim. Bana bir doktor lütfen! luciin :Gecmiş olsun, bayan nora Size acil şifalar diliyorum.İyi akşamlar efendim Nora : katıl olacam yaaa imdaaaaaaaaaaatttttttttttttttttt....!!!! luciin:iyi aksamlar efendim buda delirdi yarında kımı delirtsem acaba :devil::devil::devil:hehehe not: sevgılı nora ya ve lucii abıme tskler:) izin verdıklerı için ilk i bu dewamıda gelecek bidakı konuyu merak ederseniz luuciye kız istiyecegız hep beraber:rofl::rofl: 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 tskler güzel olmus.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Beğenmedim.. Hatta sıkıldım bu konulardan.. Norayı yanlış tanıtmayııııın ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 bayan diyip durması herşeyden öte kılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Çok güzel olmuş ya Yani, Reha Muhtar bile yanımda "melek" kalmış... Ama bu hikâyenin misli gelir, unutma Yazan kalemine, dokuyan yüreğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 nora lafı fazla uzatmadan 3.soruda uzakdoğu sporlarıyla alakalı fiziksel harekete gecer diye düşünüyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 çok güzel olmuş valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 hahaha süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.