Sepia Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2007 http://img105.imageshack.us/img105/3681/paspasweletmn5.jpg Gerçekten güzel bir yöntemden bahsetmek istiyorum birazcık.... Bu çocuklar artık gerçekten de işe yarıyor sanırım baksanıza normalde çocuklar ortalığı dağıtır pisletir ama bu çocuk aksine evi temizliyor gerçekten güzel yöntem... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Zuhahahah bu adamlar ne zeki yaa şeytana pabucunu ters giydirirler zaten adamlar bütün hayvanları yiyo ziyan olmasın diye her şeyin bi yararı vardır diye çocuğada bi fayda sağlama yolu bulmuşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 şimdiden sorumluluk duygusunu aşılıyolar...ellerine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 yakında cocukların bi yerlerine sopa sıkıstırıp vileda olarakta kullanır bunlar onceki hayatımda japonmuydum acaba 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 maşallah ondan banada lazım aslında :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 yakında cocukların bi yerlerine sopa sıkıstırıp vileda olarakta kullanır bunlar onceki hayatımda japonmuydum acaba bende de bi şüphe oluşturdun boogee:rofl::rofl: paylaşım süper;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 bebekleri küçüklükten alıştırıolar temizliğe:) altın bilezik işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph3tamin3 Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2007 süpermiş ya eline sağlıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.