axcd82 Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2006 FRP oynayan var mı? biz oynamaya baslıcaz 01 den beri oynamadım heyecanla bekliyorum...bi de ntv de yayınlanacak olan basket maçlarını...(konuyu nasıl bagladım ama umarım frp turnuvası var sanmamıssınızdır ...) of şimdi memlekette olmak vardı... :turned: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gölge Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 orta okul lise zamanlarında oynamaya çalışırdık biz de hiç öyle ciddi ciddi oynayamamıştık zarımız bile yoktu.. yani bizim oynadığımıza frp denirse zevkli birşeydi sora üni fln derken bişe kalmadı işte.. buarada bağlama süper olmuş gerçekten mesajdaki:P izmir nerden göztpe mi karşıyaka mı? eski izmirli arklar geldi aklıma karşıyaka düşmanı boyoz mu ne sewdalısı insanlardı ama hala çözemedim şu karşıyaka göztepe olayı nedir fb gs gibi bişey mi diye <_> Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 fb gs den de öte bi kez Atatürkün annesi ölmeden önce Karşıyakada yaşamıştır,mezarı da Karşıyakadadadır... valla sen de gel,frpci adamdan zarar gelmez;) hee boyoz,simit gevrek,domat,klorak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 faay 35,5 - 35 sayavaşları burda da mı devam ediyo:) ben de çözmüş diilim niye göztepeyle kavgalılar ve niye 35,5 diyolar bu karşıyakalılar ortamı geriyolar:P boyozu bende biliyorum sırf onun için arkadaşlar izmire gidip yiip sorada paketle iste de getirmişlerdi de, ben pek sevmedim.. ayrıca izmirin kumrusu süper oluyo ekmeği falan ama karşıyakada yok galiba:P klorak falanda neyse artık sölim biarada onnarı getirsinler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 ALINTI(deniss85 @ 14 07 2006, 01:47 ) 392[/snapback] faay 35,5 - 35 sayavaşları burda da mı devam ediyo:) ben de çözmüş diilim niye göztepeyle kavgalılar ve niye 35,5 diyolar bu karşıyakalılar ortamı geriyolar:P boyozu bende biliyorum sırf onun için arkadaşlar izmire gidip yiip sorada paketle iste de getirmişlerdi de, ben pek sevmedim.. ayrıca izmirin kumrusu süper oluyo ekmeği falan ama karşıyakada yok galiba:P klorak falanda neyse artık sölim biarada onnarı getirsinler.. [/b] gece gece koparttın beni,allah da seni güldürsün ne diyim... klorak çamaşır suyudur heryerde var kumru izmire tur düzenleyelim,asansöre fln bindireyim sizi gez gez doyamazsın kutsal topraklara ... yahu aklıma gelmişken, siz nerelisiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2006 iyi de madem çamaşır suyu yieceklerinyanına niye yazıyosun, yiecek yanına ne yazıosun ne biliim ben :blush: bulgaristan göçmeniymiş ananemler falan, bulurum bende bulgarca bişeler yarına bende gülerim:) arkdaşlar çarıyo da işte bi gidemedik zaman yok yaz okulu falan aman ne güzel yarın ders var, çocuk gibi devamsızlık falan var bide Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2006 ALINTI(deniss85 @ 14 07 2006, 02:09 ) 401[/snapback] iyi de madem çamaşır suyu yieceklerinyanına niye yazıyosun, yiecek yanına ne yazıosun ne biliim ben :blush: bulgaristan göçmeniymiş ananemler falan, bulurum bende bulgarca bişeler yarına bende gülerim:) arkdaşlar çarıyo da işte bi gidemedik zaman yok yaz okulu falan aman ne güzel yarın ders var, çocuk gibi devamsızlık falan var bide [/b] ilk derslere gidip ders çalışma şevkini kırma bence... en azından ben de oyle allah seni inandırsın çamaşır suyu ruhu temizliomuş,valla öle dediler:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 mecbur giriyorum ilk derslere yoksa devamsızlıktan kalıcam yoksa nie gdim yatarım ewimde sabaan köründe ne işim var:) ayrıca çamaşır suyu espirisi cidden kötü olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 boyoz mu ne sewdalısı insanlardı [/quote olsada yesem cok sefrim yaaaaaaaaaaaaa http://img158.imageshack.us/img158/7140/boyozmx4.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2006 ne boyozu ya biz sana sarıyer su böreği falan verelim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2006 2. olduk yaws:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2006 bu foul yüzdesiyle fazla bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Dostlar kolay gelsin,İzmir Tayfasını faaliyette görmek çok hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 vay guzel izmirliler varmıs burda:) gelin goruselim ya asıgım bu sehre asıkkkk:D yapalım bi turnuva:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 walla genelde tartışmaktan turnuwa olmuo abi çok açık bulunuo oyunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.