Jump to content

Sigara Odası Tavanı

Düş Sokağı Sakini

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

süper ya valla ben sigara içmeye devam etseydim ve özellikle böle bi yerde içilmesi zorunlu falan olsaydı kendimi çok kötü hissederdim

Yanıtlama zamanı:

Bana böle bi durumda vereceği ilk piskoloji etkisi , mezarlıkta mezara diri diri gömülmüş hissi verirdi :(

Yanıtlama zamanı:

çok ilginç güzel bi havalandırma olmuş :blink: bende evin tavanını actırayım bari :clapping:

aslında söze gerek yok ne güzel bir şekilde ölume yolculukları anşatılıyo. bendemı böle olcam ki ilerde suan basımda bırılerı benım cıın yada usty kat komsum dua mı edıyo :)

Yanıtlama zamanı:

İlk mesajında uyarmak hoş olmaz fakat yanlış anlama kurallara ve 7. kurala özen gösterirsen sewinirim :)

Kural ne dersen bi bak istersen iyi olur diyer arkadaşlar içinde :thumbsup: :

Forum Kuralları tıklayınız

Gösterdiğiniz özen için Teşekkür ederim :)

Yanıtlama zamanı:

ehehe supermıs gercekten allahtan bıraktıkta yavas yavas yukarı dogru tırmanıp kurtulmaya calısıoz bı muddet daha :tongue:

Yanıtlama zamanı:

:clapping: tek kelimeyle harika yaa,, çok iyi düşünmüşler... sağoll

[/b]

o zaman sigara icme be kuzen !

ayrica ben sallamazdim aynen icerdim her zaman yaptigim gibi...

Yanıtlama zamanı:

yok sallamam gercekten iciyosam goze almisim demektir bazi seyleri...

yani hazirlikliyim olesine icmiyorum sewiyorum we katlaniyorum pasam...

Yanıtlama zamanı:

ben içmiyorum ama içenleri de etkilemez sanırım...daha bunun gibi neler var çünki,onlar etkilemezse buda etkilemez...

Yanıtlama zamanı:

benzer bi uygulama bizim lisede kullanılmıştı tuvalet girişlerine sigaranın yol açtığı bütün hastalıkların birleştirildiği yaratık gibi bi resim asılmıştı ama hiç işe yaramıyo genede içiliyo

Yanıtlama zamanı:

gerçekten çok güzel düşünmüşler.teşekkürler düş sokağı sakini.

ama ben devam ederim içmeye.gerçekten mezara koysalarda içerim tahminimce.

Yanıtlama zamanı:
gerçekten çok güzel düşünmüşler.teşekkürler düş sokağı sakini.

ama ben devam ederim içmeye.gerçekten mezara koysalarda içerim tahminimce.

:rofl::rofl:evet bende öyle düşünüyorum:devil:

Yanıtlama zamanı:

İç dekoruda mezar gbi yapsalar duvarları falan :D tavanda öyle oldumu spr olur hatta yere bide toprak falan koycaklr:D zuhahahaaD:D

sağol paylaşım için.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...