Düş Sokağı Sakini Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2006 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 süper ya valla ben sigara içmeye devam etseydim ve özellikle böle bi yerde içilmesi zorunlu falan olsaydı kendimi çok kötü hissederdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 harika kapalı yerde uygulanan sigara içme cezalarından bile etkin bi yöntem bence bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 tek kelimeyle harika yaa,, çok iyi düşünmüşler... sağoll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 aynen katılıyorum bi kere insana bence psikolojik bi baskı oluşuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 valla beni hiç etkilemez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Bana böle bi durumda vereceği ilk piskoloji etkisi , mezarlıkta mezara diri diri gömülmüş hissi verirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 süper düşünülmüş. Artık sigara içerken tavana bakarım herhalde , bi numara varmı diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 hehe beğendiğinize sevindim teşekürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 çok ilginç güzel bi havalandırma olmuş bende evin tavanını actırayım bari aslında söze gerek yok ne güzel bir şekilde ölume yolculukları anşatılıyo. bendemı böle olcam ki ilerde suan basımda bırılerı benım cıın yada usty kat komsum dua mı edıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 DÜŞ SOKAĞI SAKİNİ SÜPER MİŞ BU YA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 İlk mesajında uyarmak hoş olmaz fakat yanlış anlama kurallara ve 7. kurala özen gösterirsen sewinirim Kural ne dersen bi bak istersen iyi olur diyer arkadaşlar içinde : Forum Kuralları tıklayınız Gösterdiğiniz özen için Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 çok anlamlı amcaoğlu eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 ehehe supermıs gercekten allahtan bıraktıkta yavas yavas yukarı dogru tırmanıp kurtulmaya calısıoz bı muddet daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 tek kelimeyle harika yaa,, çok iyi düşünmüşler... sağoll [/b] o zaman sigara icme be kuzen ! ayrica ben sallamazdim aynen icerdim her zaman yaptigim gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 e şimdi artık biraz sallarsın (one demek ya_?) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 yok sallamam gercekten iciyosam goze almisim demektir bazi seyleri... yani hazirlikliyim olesine icmiyorum sewiyorum we katlaniyorum pasam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
malis Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 ben içmiyorum ama içenleri de etkilemez sanırım...daha bunun gibi neler var çünki,onlar etkilemezse buda etkilemez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 benzer bi uygulama bizim lisede kullanılmıştı tuvalet girişlerine sigaranın yol açtığı bütün hastalıkların birleştirildiği yaratık gibi bi resim asılmıştı ama hiç işe yaramıyo genede içiliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Vallaha beni içmeye daha da tahrik eder Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 gerçekten çok güzel düşünmüşler.teşekkürler düş sokağı sakini. ama ben devam ederim içmeye.gerçekten mezara koysalarda içerim tahminimce. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 gerçekten çok güzel düşünmüşler.teşekkürler düş sokağı sakini. ama ben devam ederim içmeye.gerçekten mezara koysalarda içerim tahminimce. :rofl:evet bende öyle düşünüyorum:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 İç dekoruda mezar gbi yapsalar duvarları falan tavanda öyle oldumu spr olur hatta yere bide toprak falan koycaklr:D zuhahahaaD:D sağol paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 hala sigara içiyorum we bu oda da içmek süper olurdu canlı canlı gömülüyo gibi:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 gerçekten yaratıcı ,dusundurucu,urkutucu bir olay ama bunu yazrken bıle hala içiyorum:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.