nightmore Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2007 Günlerden bir gün Kirlangicin biri bir adama asik olmus. Ve adamin penceresinin önüne konup adama söyle demis: - Ben seni cok seviyorum lütfen pencereyi acip beni iceri alda birlikte yasayalim. Adam: - Olmaz alamam... Sen bir kussun hic bir kus adama asik olurmu?... demis. Kirlangic tekrar: - lütfen pencereyi acip beni iceri al birlikte yasariz. Hem ben sana dost ve arkadas olurum caninda sikilmaz birlikte yasar gideriz. demis. Adam yine: - Olmaz alamam...Git basimdan, diye cevap vermis. Ücüncü ve son defa kus adamin penceresinin önüne konup adama tekrar söyle demis: - lütfen beni iceri al.. Artik soguklarda basladi, disarida kalamam biliyorsun ben sicak havalarda yasayabilirim sadece beni iceri almassan baska sicak ülkelere gitmek zorunda kalirim. Lütfen beni iceri alda burada kalayim. Birlikte yemek yer omuzuna konar seni neselendirir sana yarenlik ederim. Hemsende benim gibi yalnizsin, der... Adam ona: - Git derhal basimdan!... Ben yalniz kalirim demis ve kusu kovmus... Kirlangicta bu cevap üzerine üzüntülü bir sekilde ucmus ve uzaklara gitmis.. Adam kirlangic uzaklara gittikten sonra düsünmüs ve kendi kendine " Ben ne aptal , nekadar akilsiz bir adamim, niye kirlangicla birlikte kalmayi kabul etmedim? Ne güzel birlikte kalirdik demis ve cok pisman olmus, pisman olmus ama is isten gecmis. Kendi kendine nasil olsa sicaklar baslayinca kirlangicim gine gelir bende onu iceri alir birlikte mutlu bir hayat sürerim, demis. Ve penceresini sonuna kadar acip beklemeye baslamis. Yazin gelmesiyle kirlangiclarda gelmeye baslamis. Ama onun kirlangici gelmemis.yazin sonuna kadar hic penceresini kapatmadan pencerenin basinda beklemis ama bosuna....Kirlangic yokmus.Gelen kirlangiclara sormus ama onun kirlangicin gören olmamis. Sonunda bir bilge kisiye halini danismak ve ondan bilgi almak icin gitmis. Bilge kisiye olayi anlattiktan sonra bilge kisi ona söyle demis: - K i r l a n g i ç l a r i n ö m r ü 6 a y d i r . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Çok duygusal ve güzel mesaj içeren bir yazı yazan kişinin ve paylaşan kişinin eline sağlık ama bende olsam bende almazdım konuşan bi kuşun evimde işi ne doğaya aykırı bir kere , ve o sevgi kuş adama aşık olmuş hadi kuş gay filansa gece kim uğraşcak onla (biliyorum çok patavatsız konuşuyorum ama ne yapayım biri beni durdursun ) saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2007 küçücük bedenine dünyaları sığdıran kuşla,kocaman bedeninde ufacık bi yüreği taşıyamayan bi insan... düşündürücü sevgiden korkann ve korkmayan...hiçbişey cüsseyle ölçülemez...saolasıın paylaşımın için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 http://www.izlesene.com/video/muzik-can-dundar-kirlangicin-oykusu/905820 müzikle daha bir başka. geçen gün yine rastladım, burnum sızladı dinlerken, gerçi şu sıralar duygusal olmama da bağlıdır ama, çok etkiliyor beni:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 ya beni bi fena yaptı bu metin bu arada hush sana da teşekkürler böyle izleyince e bir başka oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 ama işte..dinliyoruz dinliyoruz..hayata geçirirken tık yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 haklısın sonra kafanı nerelere vursam diye düşünüyorsun, pişmanlıktan kuduruyorsun, ahh işte ah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 evet bunu daha önce uğur aslandan dinlemiştim müzikli öyküsünü , ilk dinlediğimde içim bir hoş olmuştu. Gerçekten güzel ve dokunaklı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.