Sepia Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2007 http://img463.imageshack.us/img463/5426/pic0049114wx.jpg Büyüme çağındaki çocuklar resimde birbirine sarilmis ciplak bir adamla kadin yerine, yunus baliklari gorduklerini soylemisler.. Bunun nedeni tabii o yasta cocuklarin aklinin fanfinfon'dan ziyade yunuslara eriyor olmasi.. Ve siz buyukler.. az once 6 saniye baktiginiz resimde yunus baliklarini goremediyseniz sizin de aklinizin neye calistigi belli oldu Resimde 8 adet yunus baligi var:) siz var ya siz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Yalnız bu resmi çizen şahıs hepimizden daha sapıkmış, masumiyete bu denli şehvet karıştırdığına göre:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 ben hala yunusları göremiyorum ya ona yanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 yalnışın var ben 11 tane yunus saydım.. yani ben masumumm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Yalnız bu resmi çizen şahıs hepimizden daha sapıkmış, masumiyete bu denli şehvet karıştırdığına göre:D süperdi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 (düzenlendi) .................... Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 waooow ben burda bir yüz gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 ay sapık deılım ama göremıom yunu sfalan nerdeler:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 yazıyı okuyunca fark ettım yunusları.. bana ıcımdekı masumıyetın hatırlatılması gerek sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 gördüm bu sefer yunusları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Yarım saatten beri bakıyorum, kadınla erkek var... Şey... Yarım saatten beri mi dedim?.. Pardon, yanlış başlığa cevap vermişim Yersen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 cinsellikle bütün haline getirlmiş yunuslar çok ayıp çok kim yapmış bunu:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 siz gene yunus göremionuz ben resmide göremiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 evet ben hiçbişey göremiyorum resmi yeniden alabilirmiyiz bi zahmet merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 benim durumum en fenası bence cünkü resımde hiçbirsey göremiyorum ben cok sürrüalist geldi bana :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 benim değil imageshack'in suçu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
koorbonik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 resımde kadın erkek goruyorum yunuslar nerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Resmi göremiyorum ki=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 ben de burda kadın ve erkek görmüştüm yunusları saklamışlar yaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Yunuslar dünya üzerinde insandan başka sevişmekten zevk alan yegane canlı türüymüş.:)Ama ben resim filan göremiyorum burda:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.