luciin Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2007 (düzenlendi) Bizimkisi, telkeden bir aşk hikayesi... Şiir için Egonya'ya teşekkür ederim... UYARI: Bu acıklı klibi izlerken, yanınızda bir paket selpak mendil bulundurmanız, önemli rica olunur... Çünkü gözyaşlarınızı tutamayacaksınız Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 öldüm ağlamaktaannn çok süper bşi bu yaa saolsın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 emegi gecen arkadaslara tskler ,süper olmus 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 ühühühühühüh hınnkk Bu kadar romantik ve duygusal bir şiiri forma koyarak neden halkın moralini bozuyorsun ayıp ama İsmide Dilek'miş o daha bi koyuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 canımsın ya:D bide klıp yapmıs saol canım abımmucuxs:)hırgıs senu:P 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 canımsın ya:biggrin: bide klıp yapmıs saol canım abımmucuxs:)hırgıs senu:P Walla senin sesli şiirini bekliyorum hala... Şimdiye kadar resimler'le idare etmiştim video yaparken; ama artık kısa videolar da biriktiriyorum. E, gitarı da kendim çalarım herhal Ve Selina; bugün, bana parça parça okuduğu şarkıları gönderdi. Meğer, gnoxis'te keşfedilmemiş ne yetenekler varmış da haberimiz yok Bakalım, video görüntüleri biriktireyim bir süre daha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.