ensiferum13 Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2007 http://aycu19.webshots.com/image/32378/2001382850846840880_rs.jpg arkadaşlar.frp yi daha yakından tanımak ve öğrenmek isteyenler için böyle bir klub kurmak istedim.kurulan klub ve bölüm ile bağlantılı olarak daha zevkli ve aktif bir bölüm olacağına inanıyorum.katılım her zaman açıktır.katılmak isteyen arkadaşların "bende varım" "neden olmasın ki" "sonuna kadar fantastik kurgu" demesi yeterlidir:D katılımlara göre bir liste oluşturacağım. logomuz belli:) katılımcılardan tek ricam imzalarına logoyu boyutlandırarak eklemesidir. kahramanlarımız herkesi heyecanla bakliyor olacak:) Liste: 1-belfalas 2-slaad 3-losteirosss 4-roxee 5-ensiferum13 6-fcuk the life 7-seven of spades 8-spawn 9-filozof 10-uaral13 11-raistlin 12-earendur 13-blueboy 14-the_rom 25-phoenixe 16-theangelofdeath 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 "çok pis varım" desek.. .. o da kabul mu.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 kabul kabul:) hoşgeldin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 hosbulduk da.. ben stealth oluyorum buradan sonra kusura bakmayın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 hemende adapte oldun:D tamam duzenbazsın cok iyi saklanırsın anamızı ağlatırsın da biraz yavaş ol:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 du senin karmaları bi çalıym.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 bende varım...imza ile daha sora ilgilenicem ama şu an başım ağrıyo...ranger olarak aranıza kabul edilirsem sevinirim... mae govannen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Ensi varız tabi ki de,hocam imzadanki resme bittim yahu,ne güzel bir demon stone illustürasyonudur o öyle:alkış şeysi: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 ben de varım hoca:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 kabıuuuuuul bende varıııııııııımmm... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar:) lost,slaad,roxee,belfalas,seven,listedesiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Gnom olarak katılayım ozaman bende.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 gnom..şakacı ve konuşkan ırk.. fcuk the life listedesin:) hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 büyücü aranıyorsa ben de varım abı! sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 yahu herkes niye karakter seçiyo çözemedim:confused: açıklanırsa sevinirim ben de seçerim buna göre..aha hatta şimdiden seçeyim:) necromancer ım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 maksat detay olsun los.. eglenceli iste simdiden konusmalar basladi gibi dusun.. (ya smileysiz yazınca olmuyo yaf.. ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 abi tamam da (olm gözlerim kör olcak o siyahla yazdığın yazını çözmeye çalışırken:D niye çile çektiriyosun evladım gözlerime ) ne bileyim birden herkes bi karakter seçmiş noluyo dedim kontenjan falan mı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 sınavla alıyoruz arkadaşım.. (en hırıltılı gülüşümle gülerim bu esnada..) yazıyı seçili hale getir evladım.. .. çok net okunuyo o zaman.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 daha birinci levelde gizlenebiliyor helal olsun sana seven:D spawn listedesin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Teşekkürler ensi hoşbuldum Belirtmek istedim sadece lost. Ufak tefek bişeyim zaten görmezden gelebilirsin ''gnom smiley'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 daha birinci levelde gizlenebiliyor helal olsun sana seven:D spawn listedesin:) .. düzenbaz doğmuşum ne yaparsın.. ha bu arada.. ensi bizim böyle net üzerinden atraksiyonlarımız olacak di mi.. .. gecen okudum nette bi iki baslik da.. canım çekti fena .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 olucak umarım.oldugu zamanda cok eğlenceli olacağına eminim:) şimdi bile düşünüyorum da eğer net üzerinden oynayabilirsek saatlerce cıkmayız ve cok güzel gecer:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 olucak umarım.oldugu zamanda cok eğlenceli olacağına eminim:) şimdi bile düşünüyorum da eğer net üzerinden oynayabilirsek saatlerce cıkmayız ve cok güzel gecer:) of off.. super olur abi.. online frp de en büyük sıkıntı insanların öyle yazmayı falan sevmemesiymiş.. hepimiz baya güzel yazıyla anlatabilen insanlarız forum saolsun .. eminim süper olur.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 bende varım arkadaşlar şu ırkların bi özelliklerini yazında seçelim ya isim olarak bilmiyozki:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 bende varım arkadaşlar şu ırkların bi özelliklerini yazında seçelim ya isim olarak bilmiyozki:D http://www.gnoxis.com/forum/111/frp-fantastik-kurgu her cevap burada mevcut.. .. adini bile secebilirsin.. o derece.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.