coldhellangel Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2007 kendi açtığımız bir çukurda yine kendi içinde beslediğin benliğine ait duygularınla acabalarını peşi sıra getirecek arzularınla ne hissettiğini anlamlandıramadığın garip panikatak anlarınla çukurunu dolduruyorsun.. zaman ilerliyor sen zaman kavramından uzaklaştıkça sanki sana isyan eder gibi hayat senden çaldıklarına inat zaman ilerliyor elindeki umutların ve düşlerinle çukurunu genişletiyorsun içine sığmayacak korkunsuyla devam ediyorsun anlamaya çalışırken hayatın manasını geçip giden hayalleri elinde olduğunun farkında olmadan kaybettiğin insanlrı uykusuz geçen gecelerde olmayanlarla olan konuşmalarını kendi yarattığın dünyanda yarattığın figuranları yarının bugününden bir farkı olmalı düşüncesinin heycanı ölüme olan merakla yaşama olan isyanın büyüsünü özenle yerleştiriyorsun derinine hayat kaybettiklerini vurduğunda yüzüne çelme takan hayata sövüyorsun nedensizce... özgürce her şeye rağmen umudunla ve düşlerinle çukurunu genişletiyorsun yalnız geçen gecelerini geniş sokaklarda onca insan kılğına girmiş vucudun içinde sabaha kadar özgürce yürüyüşünü kafandaki planları ve planyamadıklarını korkularını ve korkmadığına inandıklarını sigaranın son dumanın verdiği zevkle diziyorsun sırayla çukuruna sığdırdığın hayata karşılık bedenin sığmıyor ruhunu hapsedemezsin yok olan sen değilsin aslında yok olan hayatın çaldıkları yok olan vaadedilen gerçek bildiklerin yok olan var olduklarına inandıkalrın var olan ruhun ve onu yaşama arzun umudun ve düşlerin gücünü kaybettiğinde genişletemediğinde çukurunu bedenin sığmıştır artık ruhun özgürdür ruhum özgürdür.... boogee bilmiorum beğenicek msiin hissettiğinde yazar mısın dedin hissettim dah da gelicek hissediorum:) 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 bunu beğenmicek adamın alnını karışlarım ben beğenir boggee -------------------- eline sağlık çok güzel 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Gerçekten de çok güzel... Kaleminize, yüreğinize sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2007 kendi açtığımız bir çukurda yine kendi içinde beslediğin benliğine ait duygularınla acabalarını peşi sıra getirecek arzularınla ne hissettiğini anlamlandıramadığın garip panikatak anlarınla çukurunu dolduruyorsun.. zaman ilerliyor sen zaman kavramından uzaklaştıkça sanki sana isyan eder gibi hayat senden çaldıklarına inat zaman ilerliyor elindeki umutların ve düşlerinle çukurunu genişletiyorsun içine sığmayacak korkunsuyla devam ediyorsun anlamaya çalışırken hayatın manasını geçip giden hayalleri elinde olduğunun farkında olmadan kaybettiğin insanlrı uykusuz geçen gecelerde olmayanlarla olan konuşmalarını kendi yarattığın dünyanda yarattığın figuranları yarının bugününden bir farkı olmalı düşüncesinin heycanı ölüme olan merakla yaşama olan isyanın büyüsünü özenle yerleştiriyorsun derinine hayat kaybettiklerini vurduğunda yüzüne çelme takan hayata sövüyorsun nedensizce... özgürce her şeye rağmen umudunla ve düşlerinle çukurunu genişletiyorsun yalnız geçen gecelerini geniş sokaklarda onca insan kılğına girmiş vucudun içinde sabaha kadar özgürce yürüyüşünü kafandaki planları ve planyamadıklarını korkularını ve korkmadığına inandıklarını sigaranın son dumanın verdiği zevkle diziyorsun sırayla çukuruna sığdırdığın hayata karşılık bedenin sığmıyor ruhunu hapsedemezsin yok olan sen değilsin aslında yok olan hayatın çaldıkları yok olan vaadedilen gerçek bildiklerin yok olan var olduklarına inandıkalrın var olan ruhun ve onu yaşama arzun umudun ve düşlerin gücünü kaybettiğinde genişletemediğinde çukurunu bedenin sığmıştır artık ruhun özgürdür ruhum özgürdür.... boogee bilmiorum beğenicek msiin hissettiğinde yazar mısın dedin hissettim dah da gelicek hissediorum:) ama ama ama kitledin beni sen...cold..ne diim..kelime bulamıorum...beklemiodum ya:) cnm benim..kendime geldigimde yazıcam bi yorum:)) yuregine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 kitlerim ben bölee:) kendine gelmeni bekliorum o zaman:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.