luciin Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2007 Tam Ekran İçin: Katkılarından dolayı Selina'ya burdan sonsuz teşekkürler İçimdeki duygu beni öldürecek Bekledim,bekliyorum ne zaman dönecek? ŞiMdi sen gidiyorsun ya Beni kim sevecek? hAdi sen kıydın da,ben kıyabilir miyim? Terkedip gidiyorsun ya Beni kim sevecek? Hadi sen kıydında,ben kıyabilir miyim? Söyle söyle sevmiyorum de Yak canımı alıştım zaten sensizlige Gitme gitme ne olur gitme Hadi sen kıydında ben kıyabilir miyim? Ünlülerin şu ana kadarki yorumları: Türk sanat musıkimizin fevkâlenin fevkinde sanatkârı Selina Hazînses Hanımefendi'ye sanat hayatlarında başarılar diler, bu eşsiz kadife sesi musııkimize kazandığı için de gnoxis plakçılığa saygılarımızı arz ederim efendim... Bülent Ersoy 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 muhahha selina sesin çok güzelmiş +ikinizede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 MP3 ve WMV video dosyasını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın: http://rs205.rapidshare.com/files/65580939/Selina_0001.wmv Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 hehehe harıka olmus ya abı bekle benı su sorunu hal edeyım banada bi kaset yapacan söz verdın ya :rofl:unutma lui:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Degisik olmus emeginize saglik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 hahaha hazinses yazmış bıde lucinn saol cnm:D 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 selina senmi söylüyosun bunu maşallah çok yanık sesin var bea içim kan ağladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2007 selina senmi söylüyosun bunu maşallah çok yanık sesin var bea içim kan ağladı evet canım ben söluorum saol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Helal sana be !... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Helal sana be !... saol abiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 forumdan yetenek fışkırıyor maşallah.. .. tebrikler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
animagus Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 yarışmaya katılmalısın bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 teşekkürler luciin ve selina:) not: rock ve metal sınıfında değildi o yüzden değiştirdim yerini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 teşekkürler luciin ve selina:) not: rock ve metal sınıfında değildi o yüzden değiştirdim yerini. abi yanlışın var atmosferik doom metal bu bu arada selina sesin güzelmiş,başarılar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 atmosferik doom(yazıyla duum) ha iyiymiş sınıflandırma:Deh haklısın netekim:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 bravoo bravoo:D güzel olmuş yinede:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.