Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2007 (düzenlendi) Hayatımda beni ağlatabilmiş sayılı şarkıdan biridir.Aynı zamanda hayatımın en önemli seçimlerinden ikisini de bu parça eşliğinde yapmış bulunmaktayım. YouTube - Kenneth The Cranberries I still do Im not ready for this Bunun için hazır değilim Though I thought I would be Öyle olacağımı düşündüğüm halde I cant see the future Geleceği göremiyorum Though I thought I could see Görebileceğimi düşündüğüm halde I dont want to leave you Senden ayrılmak istemiyorum Even though I have to Öyle yapmam gerektiği halde I dont want to love you I still do Seni sevmek istemiyorum ben hâlâ seviyorum Need some time to find myself Biraz zamana ihtiyacım var kendimi bulmam için I wanna live within Bir süre böyle yaşamak istiyorum Can I go my own way Kendi yoluma gidebilir miyim Can I pray my own way İstediğim gibi dua edebilir miyim I dont want to leave you I need you Seni bırakmak istemiyorum sana ihtiyacım var Am I ready for this Buna hazır mıyım Did I think I would be Öyle olacağımı mı düşündüm Can I see the future Geleceği görebilir miyim No, I cant see Hayır, göremem Mayıs 28, 2012 AurorA tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 toplistin ucundan yakaladim cok mutluyum.. .. cranberries in her parçasına biterim zaten.. .. bu da çok güzelmiş.. teşekkürler rimmon.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 aklıma şu geldi http://www.vidivodo.com/230931/kombi-muzigi-keombi ben video koyamadığı farkettim bu arada yutupdan kader tabi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 haha cok ıyımıs baya guldumm ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.