Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2007 Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2007 (düzenlendi) Hayatımda beni ağlatabilmiş sayılı şarkıdan biridir.Aynı zamanda hayatımın en önemli seçimlerinden ikisini de bu parça eşliğinde yapmış bulunmaktayım. YouTube - Kenneth The Cranberries I still do Im not ready for this Bunun için hazır değilim Though I thought I would be Öyle olacağımı düşündüğüm halde I cant see the future Geleceği göremiyorum Though I thought I could see Görebileceğimi düşündüğüm halde I dont want to leave you Senden ayrılmak istemiyorum Even though I have to Öyle yapmam gerektiği halde I dont want to love you I still do Seni sevmek istemiyorum ben hâlâ seviyorum Need some time to find myself Biraz zamana ihtiyacım var kendimi bulmam için I wanna live within Bir süre böyle yaşamak istiyorum Can I go my own way Kendi yoluma gidebilir miyim Can I pray my own way İstediğim gibi dua edebilir miyim I dont want to leave you I need you Seni bırakmak istemiyorum sana ihtiyacım var Am I ready for this Buna hazır mıyım Did I think I would be Öyle olacağımı mı düşündüm Can I see the future Geleceği görebilir miyim No, I cant see Hayır, göremem Mayıs 28, 2012 AurorA tarafından düzenlendi 2 Alıntı
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 toplistin ucundan yakaladim cok mutluyum.. .. cranberries in her parçasına biterim zaten.. .. bu da çok güzelmiş.. teşekkürler rimmon.. .. Alıntı
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 aklıma şu geldi http://www.vidivodo.com/230931/kombi-muzigi-keombi ben video koyamadığı farkettim bu arada yutupdan kader tabi... Alıntı
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 haha cok ıyımıs baya guldumm ya Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.