belfalas Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2007 penguenin 25 ekim sayısında okuyup yarıldığım met-üst üstadın bi yazısını paylaşmak istedim umarım çok açık olmamıştır ama mizah da bir sanattır ve sanatta sınır yoktur diyerek affınıza sığınıyorum:D - fatih sultan kimdir? +istanbul'un ilk sahibi -gölet nedir? +kardeşimin yatağı -erozyon nedir +tema vakfı şarkı yarışması -annenin kocası senin neyin olur? +harçlık veriyorsa babam... -medeniyet nedir? +tek dişi kalmış cenifır lopez -insan ölünce ne olur +berbat -fuaye nedir? +yatak odası -meclise kimler girer -anne baba sözü dinlemeyenler -fizibilite nedir? +bir de dayımlara soralım -dört tarafı sularla kaplı kara parçasına ne denir? + çamur! -ice-tea nedir? +paşa çayı -agresif kimdir? +fevri tayfur -insanlar neden savaş çıkartır? +hayatı paylaşmak için! -demokrasi nedir? +halkın kendi kendine gidip gelmesi:rofl: -hayat nedir? +zenginlerin yaşadığı her şey... -globalleşme ne demek? +eşşeğin ***e su kaçırmak -argüman nedir? +erkeğin cinsel pipisi:rofl: -enstruman nedir? kadının cinsel kukusu:rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 -annenin kocası senin neyin olur? +harçlık veriyorsa babam... bu cok iyiymiş yaw :rofl:eline saglık abı! paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2007 -erozyon nedir +tema vakfı şarkı yarışması eurovision.. .. eurovision sonucu her yıl kıbrıs kadar itibar kaybettiğimizi biliyor muydunuz.. .. eurovisiona dur deyin.. .. çok iimiş yaf.. .. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 -erozyon nedir +tema vakfı şarkı yarışması -insanlar neden savaş çıkartır? +hayatı paylaşmak için! -demokrasi nedir? +halkın kendi kendine gidip gelmesi -globalleşme ne demek? +eşşeğin ***e su kaçırmak -argüman nedir? +erkeğin cinsel pipisi -enstruman nedir? kadının cinsel kukusu bunlara bittim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 seven.. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 @seven hatta herkes bi pop star ağacı diksin türkiye çölleşmesin di mi efenim:D seven dostum giderek senle cenk ve erdem tadı yakalamaya başladığımıza inanıyorum:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 -demokrasi nedir? +halkın kendi kendine gidip gelmesi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 aman belfalas bunlar da ne çok komik ya koptum :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 demokrasi'yi gayet iyi açıklamışlar.. haklılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 en sonunda benden başka birisinin de mizah dergilerinden buraya bişeyler taşıdığını görmek çok güzel daha doğrusu yeni farkettim süpersin belfalas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.