efemera Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2007 Marlon Branda ( brandacı ) Kıllıoğlu Ekmek Fırını Cafer Cafe banaı Yeri Shark Sofrası Bakkal Gazi Çotanak İletişim Kalpazan Emlak Barbar Bar & Cafe Fotosentez ( fotoğraf stüdyosu ) Des-Tur GIpta Et ( Kasap ) Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) Totoş Pastahanesi ( İzmir ) Ezik gıda pazarı - ferahevler Keko Market (samandağ/antakya) 31 Eczanesi - Hatay Tıkınak ( Manisa’da Bir Lokanta ) Uçkur Giyim ( iç çamaşır dükkanı ) Ctrl+Alt+Delete ( internet cafe ) İnteresting Tekel Bayi ( Libadiye kavşağı / çamlıca ) Özboing Restorant ( bursa ) Cillop oto yıkama Home Simit Home Sudursun İzolasyon Gıdak Piliç Lolita ağda salonu (idealtepe) Vuruşkanlar Dış Ticaret. Mersin-Tarsus yolu üzeri Dallas Pide Salonu (kilise sokağı) Yanar Döner (beyazıtta) Aparkat Kırtasiye ( ümraniye civarında,sahibi eski boksormüş ) Dürüm Theater (Eskişehirde bir dürümcü ) Caiz Collection (moda evi) Bi Dürüm Mü Var ( izmit dürümcü ) Fak Pide Salonu ( Hasan Fak) Zevk Kasabı Gel De İçme Birahanesi Zıkkım Restaurant Kasap Lanca ( kasap ) Voltran Lpg Ezik Bakkal Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) Gıt Gıt Chicken House :rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 dürüm theater :rofl: off koptum yaw eline saglık efemera Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 walla 5 yıldır eskişehirdeyim dürüm theatre diye bi yer göremedim...bilen varsa tarif edebilir mi??? -------------------- şahsen bana bu isimler biraz sallama gibi geldi....bazıları vardır ancak bol miktarda "yaratıcılık":rolleyes: gördüm sanırsam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 zevk kasabı nın bende fotoğrafı var kendim çektim eskişehir de yaratıcı isimler tabii:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 yasemine yi duymuştum ankara'da.. .. yasmine mi ne yapmak istemiş ismi sanırım ve sonuç böle olmuş.. .. dierleri de hakkaten uygun isimler dükkanına göre.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 bende restorant falan açarsam ismini izuçilingir sofrası koyacam.. yukarıdaki isimlerde baya matrakmış yanii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trooper Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Daha ilgincini biliyorum. Eskisehirde bir barin ismi "AMBAR" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Yasemine döşemeciliğin fotoğrafı olması lazım bende :DTeşekkürler güzel konu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 bendede aralıksonu ocakbası die bi kebapcının fotosu olcaktı yaratıcı adamlar yaw:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Gıt Gıt Chicken House:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Marlon Branda ( brandacı ) Bakkal Gazi Fotosentez Des-Tur Uçkur Giyim ( iç çamaşır dükkanı ) Lolita ağda salonu (idealtepe) Vuruşkanlar Dış Ticaret. Mersin-Tarsus yolu üzeri Dürüm Theater (Eskişehirde bir dürümcü ) Çöken İnşaat ne kadar yaratıcı bi milletiz yahu:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 güzelmiş.. Ayvalık tarafındaydı sanırım yan yana Kanun restourant ve adalet büfe vardı.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 çok iyiler ya:thumbsup: bi arkadaşım da yan yana elemtere fiş balık lokantası, kem gözlere şiş et lokantası açılsa ne güzel olur demişti zamanında:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Çöken İnşaat (Süleyman Çöken):rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 çok iyiler ya:thumbsup: bi arkadaşım da yan yana elemtere fiş balık lokantası, kem gözlere şiş et lokantası açılsa ne güzel olur demişti zamanında:rofl: iyiymiş eğer o isimle lokantalar açılırsa lütfen haber verin:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 iyiymiş eğer o isimle lokantalar açılırsa lütfen haber verin:rofl: eyvallah:rofl: açılmazsa da biz açarız:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 siyah karlar kayak merkezi , fena olmazdı hani , yaratıcı milletimin , y aratıcı insanları oldukça biz çok güleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Zıkkım Restaurant bergama da var böyle biyer bide in dream (indrim) kampanyası duymuştum gerçekten yaratıcıyız yaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) bana Veli göçeri hatırlattı ... inşşatlarıda adıgibi göçer ... bununkide heralde çöker ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 konuyu okuyunca aklıma geldi bilen bilir Ankara'da Kızılay'dan elvankent,etiesgut,eryaman a gidenler görmüştür 4 ay öncesine kadar yol üzerinde TOP TUR vardı battılar en sonunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 çöken inşaat koptum yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brigit Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Kıllıoğlu Ekmek Fırını ıyyyy ırenc ordan kım ekmek faln alırkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 istinyede fish var diye bi balıkçı var hatta arkadaşımın babasının :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Tekzeninde eski adı götzendi ... "Götzen alırsın !" gibi bir reklam yapılsa ne olurdu acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 bide şey vardı Hacıhafızoğulları Erotik Shop :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.