efemera Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2007 http://i63.photobucket.com/albums/h160/zpelin/gods-eye.jpg Yukardaki resim Nasa tarafından çekilmiş,3000 yılda bir ortaya çıkıyormuş.Nasa bu resme Tanırının gözü adını koymuş.çeşitli rivayetler var.Denildiğine göre bu resim sayesinde hayatlar değişmiş.Bu resme bakarak dilek tutullduğunda en kısa zamanda değişiklikler görülüyormuş. Ben saçma olduğunu düşünüyorum ama görüntünün çok şahane olduğunu kabul etmek gerek.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların katılımını bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zodyak Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 resim gercekten cok gusel bildigim kadariyla uzaydaki bu renk cumbuslerinin icinde farkli gunes sistemleri yer aliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 o ne yahu? sauron un gözü gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Resim insanı büyüleyici derecede güzelmiş.Paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 ben 5 sene önce bakmıştım ama dileklerim olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 gerçekten güzel gözüküyo yani gözede benziyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 beğendim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 dişinin dibindeki mikrop seni tanımlayamaz hatta senden haberi bile yoktur ama bizim farkımız insanoğlu olarak kime diş ağrısı verdiğimizin farkında olmak =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vampirella Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 ne alaka yaa:punish2: birincisi; Tanrı diye bişey yok Allah vardır.. İkincisi; onu kimse göremez anca mahşer günü üçüncüsü; bi arkadaşında dediği gibi sistemle alakalı dördüncü; hala gülüyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necromancer Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Bu resimdeki bi nebula bulutu arkadaşlar ve eskiden Güneş gibi bir yıldızın patlaması sonucu oluşan toz parçacıklarından oluşuyor. Bu da aynı resimin kızılötesiyle elde edilmiş hali. Ayrıca bu uzaydaki tozların bizim hayatımıza pek etkide bulunacağını da sanmıyorum. http://www.internethaber.com/images/news/30333.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pessimist Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 sanmayabilirsin ama ama diğer gezegenlerin hareketlerii odkar çok etki ederki dünya ya olan çekim alnından tut dieğr bilemediğim etkilerine kadar med cezir olur güneş ve ay tutulamsı biel etki eder inançlı olun biraz herşeyin sebebi vaardır hiç bişey sebepsiz değildir bunu iyi anlamalıyız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necromancer Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Ben bu insanların dileklerinin gerçekleşmesi gibi rivayetlerin bu toz bulutundan kaynaklanmayacağını kastetmiştim. Senin dediklerin elbette bu nebuladan kaynaklanabilir, med cezir filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.