Kinyas Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2007 Kadın savaşçıların veya kadın yamyamların yaşadığı bir adaya düştük. Bizi mutlaka öldürecekler, ancak yine de son arzumuzu soruyorlar. Nasıl bir cevap verelim ki, hayatımız kurtulsun?.. Basit bir soru .. Kendinizi bir bayanın yerine koyun , cevabı bulmanıza yeterli olacaktır .. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 son bikez bni evime götürsünler:D veya kendilerini benim yerine koysunlar veya son isteğimi beni bırakmalarını söylerdim vs vs vs.. bunu gibi çok şey ama yamyamlar kabul edermi o ayrı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 kadınlar ne denirse tersini yapar beni öldürün derdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Yamyam bile olsa, hangi kadın kendini çirkin görür ki... Diye bir ipucu versem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 eger bı kadın olsaydım bu durumda son arzum makyaj yapmak olurdu! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 en çirkininiz beni öldürsün ah kadınlar ah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Ocakta yemeğim kalmış,bana müsaade:rofl: Ya da tüpü açık unuttum,gitmek zorundayım bayanlar:rofl: Bu arada güzelliğinizle baş döndürüyorsunuz gerçekten(yememe ihtimali çok yüksek ama bakalım,şansımızı denemeliyiz:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Size anne diyebilr miim:D:D:D Kesin siz benim annemsiniz:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 nedesek boş yerler yamyamlar işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zodyak Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Benimle evlenirmisin ..... sanirim kurtulus bu sozcukte: ) -------------------- edit calismiyor yazmayi unuttum ben bayan olsam adadaki tek erkegi oldurmezdim : ) surundurmek daha mantikli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Beni en çirkin olanınız öldürsün derdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 en çirkininiz beni öldürsün ah kadınlar ah manje onu demisler bile bea bi biskrem versem öldurmezler heralde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Nası olurda benden önce dersin Sepia:mad::DNeyse o zaman ben başka bişi diyeyim.Ne desem:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 bence beni en güzeliniz öldürsün demek daha mantıklı.. .. belki biribirlerini öldürürler o zaman.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zodyak Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 bence beni en güzeliniz öldürsün demek daha mantıklı.. .. belki biribirlerini öldürürler o zaman.. .. :rofl: cokk haklisinn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 aa çok zekice:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 nihat doğan taklidi yaparım kaçarlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 '' Beni en çirkininiz öldürsün '' derseniz , hiç bir bayan bunu üstüne almaz .. Dolasıyla da öldürmez .. .. Bilenleri tebrik ederim .. .. Seven cevabı senin yorumla değiştirsek tam süper olacak .. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 yaaa bi ölmeyi bile beceremediniz beehhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Angel-A Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 en çirkin olanınız beni öldürsün:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 benim arkamda yakışıklılardan oluşanbir ordu var desem? bak bu da yaşamam için geçerli bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 ölmeden önce anne olmak istiyorum fln denilebilir aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 derdimki eğer beni öldürmek istiyorsanız beni mavi kar yağdığında ve hepiniz kel kaldığında öldürün:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 benim minicik masum korumasız sewimli kimsesiz bebeğim war onu büyütüyim kendi ayakları üstünde dursun kadın olmak zor iş siz bilirsiniz derdim o şimdi korumasız hayatın zalimliklerini bilmio die wıdı wıdı yapardım eeh sus be defol derlerdi sora toz olurum:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Makyaj tazeleme allahın ormanında malzeme bulamayacaklarından çıkmaza girerler ölmekten yırtarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.