Jump to content

Hayatınızı Kurtarmak İçine Ne Demelisiniz?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Kadın savaşçıların veya kadın yamyamların yaşadığı bir adaya düştük. Bizi mutlaka öldürecekler, ancak yine de son arzumuzu soruyorlar. Nasıl bir cevap verelim ki, hayatımız kurtulsun?..

Basit bir soru .. Kendinizi bir bayanın yerine koyun , cevabı bulmanıza yeterli olacaktır .. :) ..

Yanıtlama zamanı:

son bikez bni evime götürsünler:D veya kendilerini benim yerine koysunlar veya son isteğimi beni bırakmalarını söylerdim vs vs vs..:D bunu gibi çok şey ama yamyamlar kabul edermi o ayrı:)

Yanıtlama zamanı:

Ocakta yemeğim kalmış,bana müsaade:rofl:

Ya da tüpü açık unuttum,gitmek zorundayım bayanlar:rofl:

Bu arada güzelliğinizle baş döndürüyorsunuz gerçekten(yememe ihtimali çok yüksek ama bakalım,şansımızı denemeliyiz:D):D

Yanıtlama zamanı:

Benimle evlenirmisin ..... sanirim kurtulus bu sozcukte: )

--------------------

edit calismiyor yazmayi unuttum ben bayan olsam adadaki tek erkegi oldurmezdim : ) surundurmek daha mantikli.

Yanıtlama zamanı:
en çirkininiz beni öldürsün :) ah kadınlar ah :)

manje onu demisler bile bea :rofl:

bi biskrem versem öldurmezler heralde:)

Yanıtlama zamanı:

Nası olurda benden önce dersin Sepia:mad::DNeyse o zaman ben başka bişi diyeyim.Ne desem:rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

bence beni en güzeliniz öldürsün demek daha mantıklı.. :rolleyes:.. belki biribirlerini öldürürler o zaman.. :rofl:..

Yanıtlama zamanı:
bence beni en güzeliniz öldürsün demek daha mantıklı.. :rolleyes:.. belki biribirlerini öldürürler o zaman.. :rofl:..

:rofl::rofl::rofl: cokk haklisinn

Yanıtlama zamanı:

'' Beni en çirkininiz öldürsün '' derseniz , hiç bir bayan bunu üstüne almaz .. Dolasıyla da öldürmez .. :no: .. Bilenleri tebrik ederim .. :) .. Seven cevabı senin yorumla değiştirsek tam süper olacak .. :rofl: ..

Yanıtlama zamanı:

benim arkamda yakışıklılardan oluşanbir ordu var desem?

bak bu da yaşamam için geçerli bence

Yanıtlama zamanı:

derdimki eğer beni öldürmek istiyorsanız beni mavi kar yağdığında ve hepiniz kel kaldığında öldürün:D:D

Yanıtlama zamanı:

benim minicik masum korumasız sewimli kimsesiz bebeğim war onu büyütüyim kendi ayakları üstünde dursun kadın olmak zor iş siz bilirsiniz derdim o şimdi korumasız hayatın zalimliklerini bilmio die wıdı wıdı yapardım eeh sus be defol derlerdi :D sora toz olurum:D:D

Yanıtlama zamanı:

Makyaj tazeleme :) allahın ormanında malzeme bulamayacaklarından çıkmaza girerler ölmekten yırtarım :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...