belfalas Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2007 Sevgili cadı kardeşlerim bildiğiniz gibi bu akşam gün batımından itibaren samhain festivalimiz başlıyor. Bende sizinle solo olarak yapılan bir samhain ritüelini paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz. bu ritüeldeki tüm invokasyonları ve duaları kendinize göre uyarlayabilirsiniz…hepinizin cadılar bayramı kutlu olsun!!! Solitary(bireysel) samhain ritüeli: Gereken malzemeler: -Keskin bir bıçak -Elmalar veya üzümler -Nar -Standart ritüel gereçleri(altar vs.) Bunlara ek olarak eğer isterseniz; -Müzikal bir enstruman -İki grek tarzı meşale -ufak servis tabak(lar)ı -ufak bir havlu (nar ortalığı kirletebilir) Çemberi açın, elementleri çağırın; Kutsal ruhları çağırın: “ Hayatı besleyen Gaia, bize oğlun Pan’ı gönder…tarlaların ve koyunların lordu’nu… bize eşlik etsin 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 sağolasın dostum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 sağol eline sağlık sanki bu biraz daha pagan cadılar için ritüel olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 sağol eline sağlık sanki bu biraz daha pagan cadılar için ritüel olmuş saolun arkadaşlar...evet biraz paganlara özel oldu çünkü kendime göre yazdığım bir ritüeldi ancak yeni başlamış olanlar ilham alarak kendileri de birşeyler çıkarabilsin diye yazdım...bazen insan nereden başlayacağını bilemiyo...en azından diğer cadılar nasıl düşünüyor onu görsünler istedim...(bu arada bende diğer cadılar nasıl düşünür nasıl yapar merak etmekteyim zira bende eski bir cadı sayılmam:)) paylaşımlarınız sevinçle karşılanacaktır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Üstadım yeni başlayanları düşünmeniz çok sewindirdi beni:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 teşekkurler belfalas çok hoş ayrıntılar yakalamışsın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 okurken değişik bi huzur duydum.. .. tesekkurler belfalas.. eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 al benden de o kadar okurken bile huzur duydum...çok sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 eline saglık arkadasım bişey soracagım elementleri nasıl çagırıyor sonra nasıl gönderiyorsun bunlarıda açıklarsan sevinirim... -------------------- bide bunların yerine türkçe neler koyabiliriz... Apotropaios,Chthonia,Phosophoros Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Türkçe koymanız gerekmiyor,elementlerin davet ve gönderimleri için majikal daire isimli yazıya bakabilirsiniz sitede mevcut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Kutsal ruhları çağırın: “ Hayatı besleyen Gaia, bize oğlun Pan’ı gönder…tarlaların ve koyunların lordu’nu… bize eşlik etsin.. pan yarı keçi yarı insan değilmiydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Yine geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 gelsın gelsın X) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 ruh tütsüsü yapacağım ama bir türlü Paçuli yi bulamadım gitmediğim aktar kalmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 üsküdara yada kadıkoyde balıkcı pazarındakı yaslı amcaya bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 elma yla yap sende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 üsküdara yada kadıkoyde balıkcı pazarındakı yaslı amcaya bak orda ne gezer hiç,olsa olsa eminönünde vardır. mısır çarşısı paçuli'nin yağını diyosan büyük eczanelerde vardır mutlaka. masajlarda falan kullanılıyo çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 sorduğuma pişman oldum biri yağı diyor biri elma diyor Tütsü yapıcam yahu salata değil .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 bugün 31 ekim...... Samhain aslında bu festivallerin oluşumunu sağlayan bir çeşit şeytandır. Kelt'lere göre, 31 Ekim gecesi, yılda bir kere ölüler alemi ve canlılar arasındaki sınırları oluşturan perde incelmektedir; o gece, Samhain'in gecesidir. Samhain'in uyandırılması için 29 - 30 ve 31 Ekim'de üç ayrı kurban verilmesi gerekmektedir. Böylelikle Samnhain yeryüzüne çıkar, buradaki ölüleri diriltir, hayaletleri canlandırır ve bu şekilde kıyamet başlar. Cadılar Bayramında kullanılan tüm ritüeller aslında bu antik çağlarda yaşanıldığı yazan efsanenin dönüştürülmüş halidir. Örneğin; maskeler: Cadılar Bayramı'nda takılan maskeler, efsaneye göre aslında Samhain'in insanları fark edememesi için yani ondan saklanmak için takılmaktaydı; kapıya bırakılan şekerler Samhain'in karnını doyurmak için ve son olarak evlerin önüne konulan balkabağından kafalar ise ona tapınanların evlerini göstermek için kullanılıyordu. Balkabakları, Samhain'in müritlerini tanıması ve onlara zarar vermemesi için bir işaretti.oyun veya çocukların eğlencesi değildi yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Burdan kutluyayım bari (: Herkesin cadılar bayramı kutlu olsun Happy Halloween. Merry Samhain. Falan filan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BellaMacabre Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 bayramınız kutlu olsun sevgili cadılar ^^ çok hoş toplu ritüeller var aslında ama tabi 8 kişiyi bulcaksın, yer ayarlayacaksın falan falan.. zor tabi... siteyi toplayıp yapalım seneye .D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 kızkardes 8 kısı kulun olsun XD ıı bayramlaaaar! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 herkesin cadılar bayramı kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Arkadaşlar cadılar bayramınız kutlu olsun ) Boynuzlarımı taktım makyajımı yaptım partiye gidiyorum yaşasın Halloween Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 “Hekate Apotropaios, karanlıkların bekçisi! Yaşayanları onların(bedensiz negatifler) zulmünden kolla!!! Hekate Chthonia! Öteki dünyanın Hanım’ı! Karanlık güçler üzerine güç sahibi! Ölülere huzur yollarında liderlik et ve karanlık güçlerin dünyasını mühürlü tut! Hekate Phosophoros! Işık getiren, bize ışığı getir! Savaş ve barışın eşiğinde meşalen bizlere aydınlığı versin ve karanlığı kovalım! Yule için dua edin ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.