izuchiring Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2007 http://img508.imageshack.us/img508/2452/kart020ux6.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 obaaa süpermiş ben de bi otobanda babam su içmek için çeşmede durunca mezar taşında aynen şu yazıyı gördüm ''ben öldüm sıra sizde'' suyu içmeden yolumuza devam ettik 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 obaaa süpermiş ben de bi otobanda babam su içmek için çeşmede durunca mezar taşında aynen şu yazıyı gördüm ''ben öldüm sıra sizde'' suyu içmeden yolumuza devam ettik bu yazı harbi insanı tırsıtır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 izu gerçektende söz harbi söz ve üstüne söyleneek kelime yok demiştimki ardından boynuzsuzgeyikler sözü söyledi:D ikinizde süpersiniz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 aynen öyle çok doru söyleyen iyi söylemiş wala(: gerçekten boynuzsuzgeyiklerin dedigi de ayrı bi süper =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vk_007 Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Hepiniz süpersiniz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Kim seçmiş? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xl_xxy Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 herkez süper sen süpersin ben süperim o süper ötedeki beride şu yandaki bu yandaki oradaki buradaki şuradakı herkez hemde herkez super sonunda sah ve piyonda oldugu gibi bir kutu içinde beyaz bir çarşafa sarılıp ebedıyete gitmeyecekmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.