KATA Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2007 Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2007 biraz uzun ama harika bır derleme olmuş Öznelci-İdealist Bir Çığlık:Dışavurumculuk “...Herkesin kendine ait bir yıldızı var. Herkesin kendine ait bir de inancı. Bense yalnızca tek bir şeye inanıyorum: Çöküşe. Uçuruma doğru giden bir arabadayız ve arabayı çeken atlarsa alabildiğine ürkmüş. Bizler çöküyoruz; hepimiz ölmeliyiz ve böylelikle yeniden doğmak zorundayız da. Büyük dönüm noktası geldi çattı bizler için. Bu her alanda yaşanıyor: Büyük savaş, sanattaki büyük değişim, batı devletlerinin büyük yıkılışı. Köhne Avrupa’da yaşayan bizlere iyi olan, bize özgü olan her şey öldü. O güzelim aklımız çıldırıyor. Paramız kağıt parçası artık. Makinelerimiz ise yalnızca kurşun atmakta. Sanatımız bir intihar. Çöküyoruz dostlar, bu apaçık ortada... Alıntı
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Teşekkürler kata.. Güzel bilgiler edindim... Çok güzel bi konu.. Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 ben tşk ederım:)saol Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.