izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2007 YouTube - Slowed Down WTC UFO very interesting japanese version but #1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 rizedeki ufo daha bir gerçekçi sanki =P 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 wooow locked harbi buda gerçek yav.. demekki evrende yanlız değiliz.. hem çok büyük. bu kesinlikle fake falan değil.. konuşmalar çok doğall. o konuşan adama kimseinanmamışki baştann herkes gördüğünde baya coşuyor..tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 ben senelerdir sirius ufo uzay bilimleri araştırma merkezinin gelişmelerini takip ediyorum. Zaten birkaç olaydan sonra ben evrende yalnız olmadığımız kanısına varmıştım..feyk değil bu bencede -------------------- yaa içimi yakan ne biliyormusun bir yandanda . Adamlar nelerle uçuyor.. Ben Türkiye'de 27.98 kbps saniye hızda upload yapmak zorunda kalıyorum rapidshare'de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 bayağı gerçekçi gözüküyor ama yinede kesin birşey yok ortada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 ben senelerdir sirius ufo uzay bilimleri araştırma merkezinin gelişmelerini takip ediyorum. Zaten birkaç olaydan sonra ben evrende yalnız olmadığımız kanısına varmıştım..feyk değil bu bencede -------------------- yaa içimi yakan ne biliyormusun bir yandanda . Adamlar nelerle uçuyor.. Ben Türkiye'de 27.98 kbps saniye hızda upload yapmak zorunda kalıyorum rapidshare'de derdimi deşme.. en sinir olduğum olay .. ama bu gün şanslıyım. senin yolladığın video hiç takılmadı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 konusmalar cidden gergekçi daa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 30 tane balonu sar aluminyum folyoya sal ağaçların arasından al sana Turkish ufo. Pekte hızlı hareket ediyor gerçekten.. Aynı ufo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 yaa merak ediorum acaba japonlar yanlarında hep kameraylamı geziolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 arkadaşlar inanlar biraz hayal kırıklığına uğrayacak ama bu görüntü fake...kendileri itiraf edip orjinal görüntüleri de verdiler. haber sıkıntısı çekilen bir anda, tv kanalının görüntü uzmaları tarafından profesyonelce montajlanmış bir görüntüden başka bir şey değil. bu arada orası japonya falan değil manhattan...dünya ticaret merkezi hatta o bina. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carlos11 Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Peki Rize deki gerceklesen olay gercek olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 hahaha rize'deki tam feyk yaww.. Balon gibi süzülüyor..bişiiler sarkıyor altından.. dalgasına koydum. ama japonya'daki daha gerçekçi gelmişti bana.. O da feykmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 anlaşıldı.. eldeki tek gerçekçi ufoda güme gitti.. sizlerin dediği gibi rizedeki görüntüleri sardırıp sardırıp izlediğimde balon olma olasılığı çok yüksek çıktı... yani yine kaldık biz bizee. iyide hangi akıllı o kadar uçan balonu folyoya sarsınkii.!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Ya adamlar ne adam kendi kendilerine haber yapıp sonra fake diolar hey Allahımm . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eternal Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 yav biride ufoyu kameraya çekiceğini alsın roket atarı eline vursun düşürsün(tabi düşerse) bizde görelim ne var içinde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 anlaşıldı.. eldeki tek gerçekçi ufoda güme gitti.. sizlerin dediği gibi rizedeki görüntüleri sardırıp sardırıp izlediğimde balon olma olasılığı çok yüksek çıktı... yani yine kaldık biz bizee. iyide hangi akıllı o kadar uçan balonu folyoya sarsınkii.!!!! artık hangi akıllıdır bilemem. Ama haber niteliği taşıyacağı için yapmışlardır.. Dünya üzerindeki çoğu ufo görüntüsü yalandır,feyktir... Ama gerçek olanları da var tabi ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palio Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 yav biride ufoyu kameraya çekiceğini alsın roket atarı eline vursun düşürsün(tabi düşerse) bizde görelim ne var içinde:D cok dogru dedin kamerayla cekecegine vur gitsin bakalim ne cikacak icinden gerci onnarin teknoloji bizim roketi falan tinlamaz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 bir de Haiti de cekilmis olan var, izleyen varsa buraya koyarsa iyi olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 YouTube - UFO Haiti PROOF it's FAKE (look at the description links) fdşdsfdfai şurda çok güzel alay etmişler YouTube - UFO is REAL! - NOT FAKE! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 bence vıdeonun adı ufo olmamalıydı japonların teknolojık son oyuncakları olmalıydı :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 artık bu fake işini abartmışlar yaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elrond Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 ben de inanmıorun ne yazıkki ... dünya dışında başka varlıkların olduğunu kabul ediyorum aam bu şekilde ortaya çıkmazlar die düşünüomm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HaSuK Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 ben uzaylı olsam ınsanoğluna hayatta kendımı gostermem bunu yapacak uzaylının aptal olması lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 ben uzaylı olsam ınsanoğluna hayatta kendımı gostermem bunu yapacak uzaylının aptal olması lazım nerelisin ? uzaylı değilmiyiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 lafı ağzımdan aldın be bende aynını diyecektim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.