seven of spades Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2007 (los la epeydir düşündüğümüz bi konuydu.. yeni smileylerde rofl u göremeyince dedim hazır roflu bulmuşken.. bi evlendirelim..) oğlumuz roflcan'la kızımız blinksu'nun bu mutlu günlerinde siz değerli üyelerimizin de aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız.. babası ..............................babası annesi ..............................annesi (kız tarafı bu işten pek memnun değil sanki.. ) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Seven yine krize soktun beni bu ne yauv:rofl: Sen ne diyosun rofl'u göremeyince yataklara düştüm ben o maviler pek bi sinir bozucu,mavi smiley mi olur hiç Blinksu kızımız da pek bir hanım,pek bir güzel ama biraz saf gibi sanki:rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 blinksu tam bir anadolu gelini abisi.. .. roflcanla da pek bi iyi anlaştılar.. .. allah mesut etsin.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 rofl ısyan hareketı mı bu:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 eş durumundan kalır belki.. :rofl::rofl:.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 bi yastıkta kocasınlar allah analı babalı büyütsün allah kazadan beladan saklasın:D olm ana tarafı pek bi ..hmm..havalı..artisit.. roflcan() canımızsın gözümüzün nuru,ilk göz ağrımızsın...roflcan sıkma canını blinksu olmazsa ermmnur() olur. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 blinksu iimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 yalnız profıllerdekı dıger smıller ı tıklarsanız harıka seyler bulacaksınız orda bır yalarım var kı aklıma slaad gelıo:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 bi yastıkta kocasınlar allah analı babalı büyütsün allah kazadan beladan saklasın:D olm ana tarafı pek bi ..hmm..havalı..artisit.. roflcan() canımızsın gözümüzün nuru,ilk göz ağrımızsın...roflcan sıkma canını blinksu olmazsa ermmnur() olur. ermnur.. .. o da iyiymiş yaf.. .. osmanlı mı yapsak ki roflcanı napsak.. .. bak nası sevindi hemen kerata.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 sitemizde düğün havaları estirdin seven:D ilk izdivacımız gerceklesiyor:D hadi hayırlısı kata takıları sen topla:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 :blink:nun babası :huh:ndan bir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 yaw seven yine yapmışsın yapacağını! e hadı o zaman hayırlı uğurlu olsun ne diyelim!Millet şimdiden havaya girmiş! sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 ın babası dan geline altın takı setiii.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 seven profılıne bak:D ben oraya aldım davetlılerı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 seven profılıne bak:D ben oraya aldım davetlılerı buyursunlar efenim hoşgelmişler.. .. şaka maka pek bi hakimsin ha yeni smileylere .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 kaçmaz 1:Dhakimim 2:D nice nice tasvirlerde kullanmak nasıp olur in şal laah:D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 kaçmaz 1:Dhakimim 2:D nice nice tasvirlerde kullanmak nasıp olur in şal laah:D:D:D iide o benim lafım yaw sana ne oluyor kata!:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 ;)bugunluk ıdare et spawn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 ;)bugunluk ıdare et spawn walla hayırdır diyecem de inş hayırdır!:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 seven helal olsun yaaa nası bi hayal zenginliğidir bu:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 veee şok şok şok...düğünü blinksu() nun ağabeyi madmax () basar ve roflcan a 3 el ateş eder ve der ki : kardeşimi bu zibidiyle evlendirmiyorum uleannn . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 :rofl:un kuzenı ,bu karsı cıkısa sadece 'kasımpaşa' der Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 mad max() kasımpaşalıyım göndermesine indianapolis der ve onun kafasına vurur silahının tersiyle ''çotank'' efekti kataraktan:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 :woot::woot:(seyircıler) ve:polling::polling:(basın) için heyecan yaratan düğünde yaşanan vahşet karşısında öhh derler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 hadi bndende geline bi altın bilezik olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.