izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2007 (düzenlendi) evde tek başıma içmekten sıkılıp bizinkileri aradım http://www.realdosug.ru/foto/cat6/015.jpg alemcilerin hepsi bir araya toplandık . felekten bir gece çalalım dedik.. ... baya bir içmişiz. hepimiz bir yere sızdık.. http://www.realdosug.ru/foto/cat6/002.jpg bizim sepia kafayı çalıştırıp bir güzel kusmuş.. http://www.realdosug.ru/foto/cat6/008.jpg uleyyn sepia madem yüzme bilmiyon ne işin var kavak ağacında:rofl: Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 izu abı sen kapıcan bu işi yaw!:rofl: eyw!eline koluna saglık! NOT:Güzel calışmalara imza atıyorsun da abi yanlış kişilere bulasıyorsun!!! Tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 izu abı sen kapıcan bu işi yaw!:rofl: eyw!eline koluna saglık! NOT:Güzel calışmalara imza atıyorsun da abi yanlış kişilere bulasıyorsun!!! Tsk! saygı ve sevgilerimle!!! notuna bayıldım spawn ama artık hiç bir polemiğe girmiyorum ..hemen kaçıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 istediğin kadar polemiğe gir girme abı!sen de artık hesaptasın!Seni de diğerlerinin yanına alacaz bizden biri olacaksın izu!Hadi gözün aydın! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2007 İzu benden sana tavsiye , sakın itiraf itiraf , en utandığınız anı anlatın , bir sırrınızı verin gibi konularda açık verme .. Hemen yakalarım .. Aleyinde delil olacaktır bilesin .. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 İzu süper olmuş bak:D:D:D Helal ya koptum:rofl: için için kusun daha dorusu kardeşim kumuş bi tek:D:D:D Aman var ya allahtan itiraflardan bana karşı bişi yapmadı Silent:D Korkulur sizden:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 izu yanlış adama bulaştın açığını bulduğumda şak yapışcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 izu manyak olmuş bittim pc başında:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 ben efesten başka birşey içmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 İzu benden sana tavsiye , sakın itiraf itiraf , en utandığınız anı anlatın , bir sırrınızı verin gibi konularda açık verme .. Hemen yakalarım .. Aleyinde delil olacaktır bilesin .. .. silent helal valla tamda o köşelere doğru yol almayı düşünüyordum.. bundan sonra sadece [iyi geceler mesajı]na yazarım..:D sepia parti verirde seni çağırmazsam ayıp olurdu.. bir dahakine sizde buluşuruz..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 ızu super olmus ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.