Şaman Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2007 sevgili "özgnoxis seyahat" yolcuları hepinize hoşgeldiniz der öbür alemlere güvenle seyahat etmenizi dileriz Şöförümüz ve firma sahibimiz mescalin şuan dinleniyor.Eğer acil bir sorununuz olursa büyük muavin Nora sizi zevkle dinleyecektir. Firmamızın mola yerlerinde cafe işletmecisi olarak sevgili scarred sizi büyük bir onurla ağırlayacaktır ama lütfen cafe içindeki sözlere dikkat atış hızı en yüksek işletmeci nobel ödülünü aldı kendileri. Firmamız psişik korunmalıdır seyahat süresinde yolculara iksir,macun,büyüsel yağ servisi yapılır. ani bir psişik saldırı halinde üst bölümden çıkacak muskaları hemen boynunuza geçirmeniz rica olunur ÜCRETLER Cehenneme:4 kafatası 2 kurbağa bacağı(otobüslerimiz klimalıdır:D) Cinistana:2 kafatası yeraltı taraflarına:3 kafatası zaman boyutuna:5 kafatası+4 kedi kuyruğu(eskime payından dolayı pahalı biletler) ilk aklıma gelen sözler bunlar oldu gerisini hep beraber getirelim dedim 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 güzel başlangıç olmuş şaman hade devamını getirelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr ilk sözünden sonra bunu mu dedin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 yok ya bilgisayar kafayı yedi nedense her mesajın altında çıkıyo kendiliğinden hala neyin nesi anlayamadım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 cehenneme gidiş dönüş öğrenci bileti ne kadar acaba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 seyehat süresınce bellı aralıklarla gnoxis 7 kanalının yayını sızlerın keyıflı zaman gecırmesı ıcın sizlere sunulacaktır:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 madem yolculuğa çıkıyoruz otobüsü ben tahsil ediyim.. http://img66.yukle.tc/images/202GNO.JPG ve lütfen teker üstü değilde ortalardan yer verin. tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 cehenneme gidiş dönüş öğrenci bileti ne kadar acaba:D sana bi kıyak yaparız 3 kurbağa bacağı 2 domuz kuyruğu getir yeter:D -------------------- madem yolculuğa çıkıyoruz otobüsü ben tahsil ediyim.. http://img66.yukle.tc/images/202GNO.JPG ve lütfen teker üstü değilde ortalardan yer verin. tşk bu otobüs uçarak gidiyo:D -------------------- seyehat süresınce bellı aralıklarla gnoxis 7 kanalının yayını sızlerın keyıflı zaman gecırmesı ıcın sizlere sunulacaktır:D kanalda seni çıkartmiycaz tabi sen ancak kameraya bakar durursun tabi hayallerinde sen savaş muhabirisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 abi öğrenci dedik ya 3kurba bacağı 1 domuz kuyruğu kuratarmaz mı grup indirimi yapsan 5-6 kişi bulurum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 yok ya bilgisayar kafayı yedi nedense her mesajın altında çıkıyo kendiliğinden hala neyin nesi anlayamadım:D virustur belki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 kanalda seni çıkartmiycaz tabi sen ancak kameraya bakar durursun tabi hayallerinde sen savaş muhabirisin :rolleyes:ben seven of spadesı anmıstım ...tv e cıkma nıyetım yoktu:rolleyes:neyse benden zaten şakşaçı olur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 abi öğrenci dedik ya 3kurba bacağı 1 domuz kuyruğu kuratarmaz mı grup indirimi yapsan 5-6 kişi bulurum ben en iyisi sana 1 kafatası 2 karakedi kuyruğu olsun bak kimseye söyleme özel kıyak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 aaa kata sendede mi savaş muhabiri olma hayali var öleyse yalnız değilsin haberin olsun:D izu o otobüsle ii şekil yaparız ortakım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 :rolleyes:ben seven of spadesı anmıstım ...tv e cıkma nıyetım yoktu:rolleyes:neyse benden zaten şakşaçı olur:D seni ben otobüsün önüne koycam arma olarak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 uzak kalsın savas muhabırlıgı ben scarredın dınlenme tesısınde otobusu yıkıcam:D -------------------- :Dkatacedes...olur ruzgarı severım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 anlaştık ilk bulut ne zaman kalkıyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 genelde sabbats ne mungus tariflerini tercih ediyoruz:D21 aralıkta kalkıyor bir tur ya kısmet deyip kontağa basacak mescalin:D -------------------- uzak kalsın savas muhabırlıgı ben scarredın dınlenme tesısınde otobusu yıkıcam:D -------------------- :Dkatacedes...olur ruzgarı severım birkaç çeşit çıkartırız seni klonlayıp:D katadillac katahin katoğan katoğan görünümlü katahin katarrari 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Benim otobüse werecek kafatasım kurbağa bacağım yok tüm warlığımı iflas ederek kaybettim:(:( Ama gittiğiniz yerleri ben de görmek istiom:D:D:D O yüzden beni hostes olarak alır mısınız Şaman bey:D:D:D Yolcularla aramın iyi olacağına söz veririm:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 senelerdir birbirini görmeyen niyazi ve demeter sonunda buluşur. Gnoxis'de yardımcı şöför olarak işe başlayan niyazi tekrar aşkı demeteri bulmuştur. http://img105.imageshack.us/img105/7612/333my0.jpg GNOXIS TURIZM imkansızı imkanlı kılar.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Benim otobüse werecek kafatasım kurbağa bacağım yok tüm warlığımı iflas ederek kaybettim:(:( Ama gittiğiniz yerleri ben de görmek istiom:D:D:D O yüzden beni hostes olarak alır mısınız Şaman bey:D:D:D Yolcularla aramın iyi olacağına söz veririm:D:D:D hostes mi hmm aslında olabilir ama dikkat et yolculara iksiri koyarken az koy:Diksirden çalmayı öğrenmelisin önce:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 çok pahalı bi acenta kardeşim bu ya... hadese gitmek için bile charon a 1 gümüş sikke ödemek yetiyo.. ben onla seyahat edicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 ooo saman sen buna pahalımı dıyosun neyse ben cinistana iki bilet alayım önlerden olsun servis nasıl bu arada malum cinistan bıraz uzak ama cokda sıcak ya cehheneme yakınlıgından sanırım:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 hostes mi hmm aslında olabilir ama dikkat et yolculara iksiri koyarken az koy:Diksirden çalmayı öğrenmelisin önce:D tamam Şaman ayıp ettin ben hertürlü ayak uydururm dediklerine, iyi bir öğrenciyimdir:D:D:D Tamam ilk kural iksirden çalmayı öğrenecem :rofl: Bu arada iksirden çaldığımı yolcular öğrendiklerinde ilk bana mı sataşacaklar, hahahah direk sana yönlendirim walla hepsini :rofl: @egonya canım servisi ben yapacam merak etme güven bana :rofl: ii bi hostesim evelallah:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 otobuste mavı kart veya akbıl gecıyor mu :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 7 numaralı koltuğu rica ediym lütfen.. .. güzel konu olmuş şaman.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.