Sepia Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 (düzenlendi) aşağıdaki kliplerde inflames ve aynanın klip benzerliklerine bakın Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Tıpkısının aynısı.Ne kadar da taklitçiyiz ha! cık cık cık cık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 zıplama sahnesi bile aynı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 haha .. ewt hatta ınternette aynanın klıbıyle ınflames ın parcasının birleştrlmişi war . arkdsım bu videoyu inflames e mail yoluyla gondermıs .. onlardan gelen cevap.. second generation in flames olmus... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 ben bunu geçen sene görmüştüm. Cloud connected klibi değilmi lam bu dedim.. Bir baktım ayna:D... Bu arada in flames'ten çok komik bir cevap gelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Ne demişler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 ayna zaten her daim bişeyler araklamaya meğilli bir gruptu...daha önce de birçok grup dava açmıştı aynaya tual grubu da dahil olmak üzere birçok sanatçı ve grubun şarkı sözlerini ve melodilerini çalmakla suçlanıyor. en büyük numaraları da amatörlere önce şarkılarınızı bi dinleyelim ona göre sizi yönlendirirz diyip, daha sonra tecsillenmemiş güzel amatör şarkıları hızla kendilerine mal edip kendi isimleriyle telif haklarını alıolarmış..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Ne demişler? yeni jenerasyon in flames demişler ayna için:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 yeni jenerasyon in flames demişler ayna için:D güldürgeç bi durum gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 mor ve ötesininde bazı yabancı parçaların melodileri üzerinde değişiklik yapıp üzerine söz yazdığını gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 insan taklit yaparda bare metal grubundan yapmaz tam rezillik ikisi arasnda alaka yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 hemde swedish melodic death metal ..hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 abou.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 haha .. ewt hatta ınternette aynanın klıbıyle ınflames ın parcasının birleştrlmişi war . arkdsım bu videoyu inflames e mail yoluyla gondermıs .. onlardan gelen cevap.. second generation in flames olmus... videoların benzerliğine ayrı bi güldüm in flames den gelen cevaba koptum:rofl: süper:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Ses kapalı izleyincede bişey söylüyo sanırsınız... yazık yani.... neyse cevap iyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 arkadaşlar ilk önce in flames-cloud connected klibini bi sonuna kadar izleyin daha sonra ayna-aşık oldum anne klibini izleyin ne alaka demeyin ve karar verin in flames-cloud connected http://www.youtube.com/watch?v=Zu3DvBaDAY8 ayna-aşık oldum anne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 konu vardı. fakat arıyorum bulamıyorum teşekkürler freddy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 bende varmı diye bakdım fakat bulamadım,varsa k.bakmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 acıkcası bi yarım saattir konuyu arıyorum bende var die hatırlıyorum ama bulamadım o yuzden birisi bulup bildirene kadar konu acıktır:) -------------------- bu arada aynanın bole bi kac taklit klibi daha vardı amacları ne bilemem kandırıyolarmı yoksa bizimi kandırmaya calısıolar anlayamadım bi turlu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 bariz belli in flames aynadan calmis !! :P:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 yalnız bu aynanın klibinin geyiği daniel(drums) ve björn(gitar) arasında baya bi geyik olmuş adamları bayaa bi eğlendirmiş yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 tek fark adamlar kafa sallarken ayna baska bisey sallıo yada sallıo mu? yorum sizin:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 aynanın vocalinde müslüm gürses tarzında hareketler farkettim ben neyse aynayı burdan tebrik etmek istiyorum ülkemizi çok güzel temsil etmişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 e abi grup adı ayna olunca kopya yapmak normal gelio bana ayna sonucta ne goruosa o oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trauma Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 aynanın gitaristleri gitarlarını belinin üstünde çalıyolar en gıcık olduğum sey ama brawo yonetmen klibi iyi izlemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.