Kuranes Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 Anket açma gereği duymadım . Direk olarak aklıma gelen sistemleri yazayım ben , fikir olsun , ortam şenlensin , frp severler bayram etsin AD&D D&D 3.5 Edition WoD True 20 In Nomine Alternity GURPS Aklıma gelenler bunlar . Atladıklarım elbet olmuştur . Sanırım Türkiye'de yaşayan bir çok frpsever'in sevdiği sistem AD&D . Çünkü en yaygın olan bu ve diğer sistemler Türkiye'de adı duyulmamış olanlar . 'Sağlam FRP'ciler' en azından hemen hemen her sistemi denemiştir diye tahmin ediyorum . Neyse yorumları alalım . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 In nomina çok güzeldir severiz kendilerini,wod zaten olmazsa olmaz ama bilmemne kadar zarı aynı anda alıp attıktan sonra successlerini alıp ona göre oynamak eziyet biraz.3 oyuncu varsa bir caombat en az yarım saat sürüyor.Ve en sağlam sistem,tabi ki Ad&d ama en yaygını değil.En yaygın sistem an itibariyle 3.5 edition ve toplama çıkarma yapabilen herkesin kullanabileceği,karakter yaratma konusunda serbestlik vereceğiz diye işin cılkını çıkaran bir sistem.Dolayısıyla Ad&d her zaman en iyisidir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 her sistemi denemedik ama 3.5 i severim.işin ciddiyet boyutunu bozabiliyor fakat,oyunuda bayagı eğlenceli hale getiriyor.tabii ki slaad ın da dedıgı gibi ad&d en iyisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.