Jump to content

Hangi Şık Seni Piranhalarla Dolu Havuza Atlamaya İkna Eder?

bu şıklardan hangisi seni piranalarla dolu havuza atlamaya ikna eder?  

495 üye oy kullandı

1. 1. bu şıklardan hangisi seni piranalarla dolu havuza atlamaya ikna eder?

• bodrumda yat ve kat
    • 250 000 nakit para
    • son model bir ferrari
    • 80 günlük dünya turu
    • Brad Pitt" veya paris hiltonla 10 günlük dağevinde tatil
    • dünya kupası final maçına bir bilet
    • 3 ay türkiyeyi yönetme
    • afrikada safari
    • aşık olduğun insanla evlilik
    • henüz kafayı yemedim ben almıyım

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

aklıma gelen en iyi seçenekleri ekledimki sizi 100 metre boyundaki içi piranalarla dolu havuza atlamaya ikna ediyimm.... parçalanmadan geçersen ödülün seni bekliyor:D

ben 80 günlük dünya turu için seve seve atlarım..

eee siz atlamazmısınız?

Yanıtlama zamanı:

o havuz türkiyedeyse hemen atıkları dökerler havuzu kirletip piranaları öldürürler sonra ordan geçmek daha kolay olur galiba

Yanıtlama zamanı:
yaw atlar mıım heç:D:D:D sağ çıkamazsın ki izuuuuuuuuuuuu.......:rofl: :rofl:

kesınlıkle canım katılıyorum ben atlamam:):rofl:

Yanıtlama zamanı:

yokmu arkadaşlar havuza atlıycak:whistling:

ilk atlayana +:D:D:D

sepia sen atla bari.. hem senden kurtulmuş oluruzz ehu eheuuee

Yanıtlama zamanı:

o anki piskolojime bağlı ama atlarım büyük ihtimal..:)

ama hayattan bezmiş bir kişi kesinlikle seve seve atlar:D

Yanıtlama zamanı:

turkıyeyı 3 aylıkta yonetmek neler verırım zamanım yetene kadar her seyı duzeltmeye kalkartım saygılarımla herkese

Yanıtlama zamanı:

3 ay türkiyeyi yönetme sağ çıktığım an yönetenleri atardım ilk iş yerler boşalsın iice ama piranalar zehirlenir dimi:D

Yanıtlama zamanı:
Ya konuyla alakasız olucak ama pirana yenir mi acaba.Bi an aklıma geldi:rolleyes:

Haberci programının bir bölümünde Coşkun ARAL yemişti hatta çene kemiklerini atmayıp saç traşında makas olarak kullanmışlardı eti benim kemiği berberin hesabı:D

Yanıtlama zamanı:

250 bın ve ferrarı ve parıs hılton un yerıne eva mendezı verırlerse ve afrıka turu boyunca bır kabılenın reıslıgı verılırse havuza parende pıke balıklama gıbı stıllerle atlaya bılırım :):):)

Yanıtlama zamanı:
250 bın ve ferrarı ve parıs hılton un yerıne eva mendezı verırlerse ve afrıka turu boyunca bır kabılenın reıslıgı verılırse havuza parende pıke balıklama gıbı stıllerle atlaya bılırım :):):)

tamam len kabul danny.. hatta bir okadar daha cabası... sen yeterki atlıycam de..:D:rofl::rofl:

Yanıtlama zamanı:

ben genelde zevkine atlarım bu gibi durumlarda yeterki macera olsun yeter...:)

ama 80 gunluk dunya turu göz ardı edilemez...:)

Yanıtlama zamanı:

bunlardan herhangi birini seçtik diyelim ben o havuzdan sağ çıkamadıktam sanra kazanağım ödüll kime gideçek onu merak ettim ben :)

benim kazanağım ödül ölüm olurdu herhalde:):)

Yanıtlama zamanı:

yanlış bilmiosam piranalar kan kokusunu almadığı sürece etin farkında olmazlar, dünya turuna atlardım.

Yanıtlama zamanı:

Ben sevdiğin insanla evlilik için atlardım. Bi yerim kanamadığı ve hareket etmeden durduğum sürece bişey olmazdı. Zaten atlasam da hemen çıkardım. Havuzda kalma süresi yok nasıl olsa... :p

Yanıtlama zamanı:

istediğim kişileri rahatça kafama göre öldirim kimse bana karışmasın ondan snr balıklama atlarım

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...