Locked Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 (düzenlendi) şahsen çok beğendim.. doğu-batı sentezine örnek tescil edecek bir yapıt. Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 inanmıyorum yok artık dedirtecek bir çalışma:D peçeteye ay doğdu üzerimize yazıp göndermek istiyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 hauhadssd.. yan masadan yanar dönerli birşey gönderdiler size Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Süper olmuş sağolasın paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 çok güzel olmuş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 (düzenlendi) bu da sabah ilahisi -------------------- cennetin ırmakları Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 ya arkadasım senfonı orkestrası hakkında bılgın warmı peki.. misal türkmü bunlar cd leri warmı.. youtbe harici nasıl bulalbirm ws.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 tabi ki Türkler.. Çukurova devlet senfoni orkestrası.. Albüm gibi bir çalışmaları olduğunu sanmıyorum.Ancak Japonya'da bir Cd kaydı yapmışlardı. Ülkemizde satışta değil sanırım http://www.cukurovasenfoni.com/giris.htm adresinden orkestra hakkında bilgi alabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.