Locked Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2007 (düzenlendi) şahsen çok beğendim.. doğu-batı sentezine örnek tescil edecek bir yapıt. Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 2 Alıntı
manticore Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 inanmıyorum yok artık dedirtecek bir çalışma:D peçeteye ay doğdu üzerimize yazıp göndermek istiyorum:D Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 hauhadssd.. yan masadan yanar dönerli birşey gönderdiler size Alıntı
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Süper olmuş sağolasın paylaşım için... Alıntı
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 çok güzel olmuş teşekkürler Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 (düzenlendi) bu da sabah ilahisi -------------------- cennetin ırmakları Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 ya arkadasım senfonı orkestrası hakkında bılgın warmı peki.. misal türkmü bunlar cd leri warmı.. youtbe harici nasıl bulalbirm ws.... Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 tabi ki Türkler.. Çukurova devlet senfoni orkestrası.. Albüm gibi bir çalışmaları olduğunu sanmıyorum.Ancak Japonya'da bir Cd kaydı yapmışlardı. Ülkemizde satışta değil sanırım http://www.cukurovasenfoni.com/giris.htm adresinden orkestra hakkında bilgi alabilirsin Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.