blessed trinity Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2007 Seytana sattım ruhumu bu gece, kork benden Bu gece ansızın gelecegim yanına Şaşıracaksın, o kadar ümitsizsin ki benden yana Titreyeceksin…yanışlarının sıcaklıgı vuracak yüzüme Yanaklarıma konacak kahpe bir gülümseme Her çırpınışında zevk alacağım Korkacaksın…. gözlerimde gördüklerinden Belki de ilk kez erkekliğinde aciz kalacaksin Gülecegim sana…. Önce dudaklarımı dokunduracağım kulağına Bir şeyler fisıldarken sana, tüylerinin dansını izleyeceğim Bu gece şeytana sattim ruhumu Beni tanıdığına pişman olacaksın Vücüdüm vücüdüna karasız bir şekilde yanaştığında Düşünemiyorum neler olacak Ben atacağım her adımı, kulağına bir kaç saniye önce Fısıldayacagım Ne aydınlık, ne de karnalıktasın Acaba hayal mi diye, başını salladığında Dudaklarındaki sıcak buseyle kendine geleceksin Ben dedim ya şeytana sattım ruhumu Sabahlara dek sürecek bir mucizeye imza atacagız seninle Vücüdündaki her zerren sırılsıklam ... Ve sen sabahlara dek, nefes bile alamiyacaksin Dedim ya şeytana sattım bu gece ruhumu Ansızın kapını çalacağım Titreyeceksin. Çıldıracaksın, inanmayacaksın Hiç tatmadığın bir duyguyu yaşayacak ve yaşatacaksın Doyumsuzlugun hazzına ererken, yetememenin sancısını çekeceksin Bir ömürü bir geceye sığdırmak nasıl göstereceğim sana O gece siyahlar beyaz olacak içinde Terinde kaybedeceksin hiçliğini Hayatın parmaklarımın ucunda olduğunu, yaşamanın dudaklarımda bittiğini göreceksin... Sabret sevgilim gelceğim bir gece Sen ummadığın bir anda ben gelecegim sana Şeytana satmışım ya ruhumu, şeytanın kızı kim anlayacaksın!!!!! 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 güzel gibi saol blessed.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 @fcuk the life önemli deel:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sylar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 güzelmiş eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 emeğine sağlık kankam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 tşk ler cok güzel olmus:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 eline sağlık blessed trinity gerçekten çok güzel! paylaşım için tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 ben teşekkür ederim arkadaşlar hepinize:D:D:D beğendiğinize sewindim:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 blaessed yuregıne saglık canım cok guzel bi yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.